Όταν η Μάγκυ έπαιρνε μέρος στο Master Chef Ιταλίας

Όταν η Μάγκυ έπαιρνε μέρος στο Master Chef Ιταλίας
Από το ιταλικό Master Chef Youtube

Κυκλοφόρησαν στα social media μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν την παίκτρια του ελληνικού show, στο αντίστοιχο της γειτονικής Ιταλίας

Μπορεί η Μάγκυ να κέρδισε τον ειδικό διαγωνισμό Silver Award του Master Chef, με τον μέντορα σεφ της να την επαινεί για τη νίκη της απέναντι σε επαγγελματίες, όμως γρήγορα στο twitter κυκλοφόρησαν δεκάδες αναρτήσεις που αμφισβητούσαν κάτι τέτοιο. Κυκλοφόρησαν στο twitter φωτογραφίες της, η μία με ένα πτυχίο μαγειρικής στο χέρι και η άλλη από τη συμμετοχή της στο Master Chef Ιταλίας.

Όπως φαίνεται σε μια φωτογραφία, η Μάγκυ που ζούσε άλλωστε στην Ιταλία, είχε δοκιμάσει την τύχη της και στο ιταλικό master chef, φτάνοντας όπως όλα δείχνουν στην τελική πενηντάδα. Το γεγονός φυσικά αυτό ήταν γνωστό στην παραγωγή, η οποία και μας επιβεβαίωσε την πληροφορία που κυκλοφορούσε ως φήμη στα social media.

Η φωτογραφία που ανέβασε χρήστης του twitter με την Μάγκυ και το πτυχίο Twitter

Όσο για το πτυχίο μαγειρικής, αυτό στηρίζεται σε μια φωτογραφία της παίκτριας όπου ποζάρει με το χαρτί στο χέρι. Βέβαια, ενδεχομένως ο Άνταμ Κοντοβάς και όσοι αναφέρθηκαν στην παίκτρια ως ερασιτέχνη, να μιλούν κατά κύριο λόγο για τη διαφορά μεταξύ εκείνων που έχουν εργαστεί σε μεγάλα εστιατόρια και όσους δεν διαθέτουν εμπειρία σε κουζίνες.

Η φωτογραφία που ανέβασε χρήστης του twitter με την Μάγκυ και το πτυχίο twitter

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα