Παγιδευμένοι: Αυτός θα είναι ο ρόλος του Τάσου Χαλκιά – Το κρυφό παρελθόν

Παγιδευμένοι: Αυτός θα είναι ο ρόλος του Τάσου Χαλκιά – Το κρυφό παρελθόν
KOSMAS KOUMIANOS

Ο Τάσος Χαλκιάς είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα "εισβάλουν" στον Β' κύκλο της σειράς "Παγιδευμένοι". Ποιος είναι ο Πάνος Βερβερίδης, τον οποίον θα υποδυθεί. Δείτε φωτογραφίες.

Έχοντας δημιουργήσει φανατικό κοινό, οι “Παγιδευμένοι” επιστρέφουν στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, για να συζητηθούν και πάλι με τις δυνατές στιγμές τους, τις καθηλωτικές εξελίξεις της ζωής τους, αλλά και την είσοδο νέων προσώπων που θα τα ανατρέψουν όλα.

Ο Τάσος Χαλκιάς μπαίνει στους “Παγιδευμένους”

Στον πολυαναμενόμενο Β΄ κύκλο της σειράς, μπαίνει ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Πάνο Βερβερίδη.

ΠΑΝΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ (ΤΑΣΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ)

Ο Πάνος Βερβερίδης είναι ένας πλούσιος επιχειρηματίας. Δυναμικός, αυστηρός, αυταρχικός, λακωνικός στα λόγια και πανέξυπνος. Είναι δίκαιος και αποφεύγει να δρα με παράνομες μεθόδους. Παρόλα αυτά, αν χρειαστεί, ξέρει τον τρόπο να αντιδράσει. Ένα τραγικό οικογενειακό γεγονός έχει σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή του.

Ποια είναι η σχέση του με τον Αλέκο Χατζή;

Πώς θα συναντηθούν οι δρόμοι τους με τον Δημήτρη;

Τι κρύβει το παρελθόν του, πώς θα έρθει ξανά στο φως και γιατί θα επηρεάσει όχι μόνο τη δική του ζωή, αλλά και των υπόλοιπων ηρώων;

Δε’ιτε φωτογραφίες:

KOSMAS KOUMIANOS

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό, ο Πέτρος Λαγούτης, που υποδύεται τον αστυνόμο Ανδρέα, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον διάσημο ηθοποιό Τάσο Χαλκιά.

Ο Πέτρος Λαγούτης “τάγκαρε” το προφίλ της σειράς στο story του, “προδίδοντας” έτσι τη συμμετοχή του συναδέλφου του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα