Παναγοπούλου: “Δεν ξεχνιέμαι όταν είμαι έξω – Ούτε θα φιληθώ δημόσια, ούτε θα χορέψω στα τραπέζια”

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Παναγοπούλου
Κατερίνα Παναγοπούλου Glomex/MEGA

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA μίλησε για τη συμπεριφορά της εκτός δουλειάς, αλλά και για τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη” της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε την Πέμπτη (19/10) η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η ίδια αναφέρθηκε στο πώς “προστατεύει” την προσωπική της ζωή και την εικόνα της όταν βρίσκεται εκτός δουλειάς, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Όταν είμαι έξω σκέφτομαι συνέχεια ποια είναι η δουλειά μου. Δεν ξεχνιέμαι όταν είμαι έξω, συνειδητά, γιατί παρουσιάζω ένα δελτίο ειδήσεων και έχω μια ευθύνη. Ούτε θα φιληθώ δημόσια, ούτε θα αγκαλιαστώ δημόσια, ούτε θα χορέψω πάνω στα τραπέζια. Μου αρέσει που το ακολουθώ αυτό και πολύ συνειδητά από σεβασμό και στο κανάλι που είμαι και στον τηλεθεατή, γιατί είμαι και εγώ παρορμητική και μπορώ εύκολα να ξεφύγω

“Αν έκανα μια άλλη δουλειά που δεν είχε δημοσιότητα θα ήμουν σίγουρα πιο χαλαρή. Εγώ όμως, είμαι άνθρωπος και των ορίων και των πρέπει, μου αρέσουν τα όρια. Αν δεν μου βάλεις ένα όριο μπορεί να ξεφύγω εύκολα, οπότε μου αρέσει να τα έχω και να τα ακολουθώ” συμπλήρωσε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

“Ο χώρος μας είναι πολύ σκληρός και όσο περνάνε τα χρόνια το καταλαβαίνω όλο και πιο πολύ. Στην αρχή έλεγα “έλα μωρέ, λένε τώρα για ανταγωνισμό”. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Σου συμβαίνουν καταστάσεις που δεν διανοείσαι ότι μπορεί να σου συμβούν. Και αγκωνιές και διάφορα άλλα έτσι δυσάρεστα. Αλλά εντάξει, τα διαχειριζόμαστε” πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Τα ευτράπελα στο δελτίο ειδήσεων

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Παναγοπούλου περιέγραψε διάφορα ευτράπελα που της έτυχαν κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων.

“Μια φορά ενώ ήμουν στον αέρα, φορούσα μια ολόσωμη φόρμα και μου φεύγει τελείως όλο το φερμουάρ από πίσω. Μου έχει τύχει να πάθω δηλητηρίαση πριν βγω στον αέρα, ήταν πολύ δύσκολο, ζαλιζόμουν. Γίνονται πολλά, πέφτουν πράγματα, σπάνε ποτήρια” περιέγραψε με χαμόγελο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα