Παπαθωμά για Πετράκο: “Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια του, τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα”

Παπαθωμά για Πετράκο: “Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια του, τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα”
Η Θ. Παπαθωμά μιλά για τον Γ. Πετράκο

Η γνωστή ηθοποιός, Θεοφανία Παπαθωμά υποστήριξε για ακόμη μια φορά τις "ψεκασμένες" θεωρίες συνωμοσίας του συντρόφου της.

Καλεσμένη στο The 2night Show του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά, γνωστή ηθοποιός και σύντροφος του Γρηγόρη Πετράκου, φανατικού υποστηρικτή θεωριών συνωμοσίας γύρω από την πανδημία του κορονοϊού, θεωρίες για τις οποίες έχει παρέμβει μέχρι και ο εισαγγελέας.

Η Θεοφανία Παπαθωμά κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί, τονίζοντας πως ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε “απλά” μια έρευνα, η οποία βασίζεται σε δημοσιευμένα στατιστικά στοιχεία και γνωματεύσεις επιστημόνων.

“Ο Γρηγόρης έκανε μια έρευνα, δημοσίευσε κάποια επίσημα στατιστικά στοιχεία και κάποιες γνωματεύσεις γιατρών ειδικών. Έκανε μια αναδημοσίευση στην ουσία, δηλαδή δεν είπε κάτι δικό του. Οπότε όλος αυτός ο ντόρος, πραγματικά, εμένα μου φαίνεται λίγο αστείος. Όλο αυτό το ανάθεμα”, είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ συνέχισε, τονίζοντας πως ο σύντροφός της δεν είναι αρνητής της μάσκας, αλλά αποφεύγει να πάει εκεί που πρέπει να φοράνε μάσκα… (!)

“Ο Γρηγόρης φοράει την μάσκα εκεί που πρέπει, αλλά το να μη θες να πας εκεί που φοράνε μάσκα και να κάθεσαι σπίτι σου για να μην την φορέσεις, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Δεν είπε ποτέ ότι πάει στα μέρη που φοράνε μάσκα και αυτός δεν την φοράει. Αυτό παρερμηνεύτηκε λίγο, γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα. Δεν είπε καμία δική του θεωρία. Ήταν τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΔΥ και το CDC”, τόνισε.

Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η ηθοποιός υποστήριξε ότι δεν έχει υπάρξει καμία παρέμβαση εισαγγελέα.

Δείτε τις δηλώσεις της ηθοποιού για τον Γ. Πετράκο στο παρακάτω βίντεο:


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα