Πέτρος Φιλιππίδης: Τι θα γίνει με τον ρόλο στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι θα γίνει με τον ρόλο στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”
Ο Πέτρος Φιλιππίδης στη σειρά "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΤ

Πώς θα διαμορφωθεί η σειρά "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ. Τέλος και στη συνεργασία του Πέτρου Φιλιππίδη με το θέατρο Μουσούρη.

Εκτός της τηλεοπτικής σειράς “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” μένει ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ που δόθηκε στη δημοσιότητα το πρωί της Δευτέρας (8/2) και ανέφερε πως ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν θα συμμετέχει πλέον στα γυρίσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση γνωστοποιήθηκε στον ίδιο το χθες το πρωί, λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μετέπειτα η ΕΡΤ αφαίρεσε από τον λογαριασμό της στο Youtube το βίντεο του Πέτρου Φιλιππίδη με τις ευχές του για το 2021, ενώ κράτησε τα βίντεο με τις ευχές όλων των υπόλοιπων ηθοποιών από το καστ του “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.

Όσον αφορά το πώς θα διαμορφωθεί σεναριακά η σειρά μετά τα τελευταία δεδομένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Ευτυχείτε”, ο ρόλος του Πέτρου Φιλιππίδη θα σταματήσει εντελώς και θα δημιουργηθεί ένας νέος ρόλος στη σειρά με καινούργια συμμετοχή, οπότε δεν θα υπάρξει αντικατάσταση ηθοποιού. Όσα επεισόδια έχουν ήδη γυριστεί θα προβληθούν κανονικά, ώστε να μπορέσουν οι υπόλοιποι ηθοποιοί να πληρωθούν για τα συμφωνημένα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Πρωινό”, ο ρόλος του “Παρασκευά” θα ολοκληρωθεί στο 88ο επεισόδιο, δηλαδή την επόμενη Παρασκευή, και τι απέγινε ο χαρακτήρας θα το μάθουμε μέσα από τις διηγήσεις των ηρώων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επιθυμία της ΕΡΤ είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης να μην εμφανιστεί και στα trailer των δύο επόμενων εβδομάδων, που μεσολαβούν μέχρι την ολοκλήρωση του ρόλου του.

Το “Πρωινό” ανέφερε, επίσης, πως πριν από την ανακοίνωση της ΕΡΤ, μερίδα ηθοποιών της σειράς προχώρησε σε κοινό αίτημα για την αποχώρηση του ηθοποιού, ενώ στην εκπομπή αναφέρθηκε πως τέλος μπαίνει και στην πολύχρονη συνεργασία του Πέτρου Φιλιππίδη με το θέατρο Μουσούρη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα