Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Γνωστή για χρόνια η υπόθεση Λιγνάδη – Ζητάμε την παραίτηση της Υπουργού

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Γνωστή για χρόνια η υπόθεση Λιγνάδη – Ζητάμε την παραίτηση της Υπουργού
Πηνελόπη Αναστασοπούλου ANT1

"Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να είμαι σήμερα εδώ", δήλωσε η Π. Αναστασοπούλου, στην διαμαρτυρία των καλλιτεχνών κατά της Υπουργού πολιτισμού, αφού αποκάλυψε ότι γνώριζε 20 χρόνια για τον Δ. Λιγνάδη.

Ανάμεσα στο πλήθος καλλιτεχνών που βρέθηκαν σήμερα (22/2) έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού ζητώντας την παραίτηση της υπουργού Λίνας Μενδώνη, ήταν και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που έχει καταγγείλει πρόσφατα συνάδελφό της για κακοποιητική συμπεριφορά.

Μιλώντας στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι γνώριζε για το φρικτό ιστορικό του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ έχει μάλιστα παροτρύνει ανήλικα παιδιά-θύματά του να μιλήσουν.

“Εγώ προσωπικά έχω έρθει για συμπαράσταση. Δεν πάει άλλο. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και πρέπει να τον ολοκληρώσουμε. Ζητάμε την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού γιατί θεωρούμε ότι δεν καλύπτει καθόλου σωστά τη θέση της. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί για να μπορέσουμε να εργαζόμαστε ως κανονικοί άνθρωποι, χωρίς να φοβόμαστε οποιουδήποτε τύπου επίθεσης.

Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Πώς μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει συμβεί στον ίδιο; Εγώ έχω προσπαθήσει να παροτρύνω όλα αυτά τα χρόνια, αυτά τα παιδιά να μιλήσουν. Όλος ο κόσμος που αναρωτιέται “γιατί δεν μίλησαν”, να σκεφτεί ότι πρόκειται για ανήλικα παιδιά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν σου δίνεται ευκαιρία να ξεκινήσεις τη δουλειά σου ο φόβος είναι τεράστιος για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου μπροστά σε ανθρώπους που έχουν κέραια θέση στα πράγματα. Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να είμαι σήμερα εδώ“, σημείωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα