“Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος” επιστρέφει αυτό το Σάββατο

“Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος” επιστρέφει αυτό το Σάββατο
Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος Facebook / @Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος

Ο Τάσος Τρύφωνος επιστρέφει στις οθόνες μας με το τηλεπαιχνίδι "Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος". Ο πρώτος παρουσιαστής, παγκοσμίως, που θα το παρουσιάζει ταυτόχρονα σε δύο χώρες. Πότε κάνει πρεμιέρα, ποιες μέρες και ώρες θα προβάλλεται.

Το παγκοσμίου φήμης παιχνίδι γνώσεων επιστρέφει στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, στον ΣΚΑΙ με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος, κάνοντας πρεμιέρα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 στις στις 18.40, ενώ θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή την ίδια ώρα.

“Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος” ξεκίνησε την πορεία του στο BBC και έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο Τάσος Τρύφωνος τα τελευταία δύο χρόνια παρουσιάζει με ιδιαίτερη επιτυχία το παιχνίδι στην Κύπρο και θα είναι ο πρώτος παρουσιαστής, παγκοσμίως, που θα το παρουσιάζει ταυτόχρονα σε δύο χώρες.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την “αλυσίδα” κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει έναν αντισυμβατικό ρόλο.

Η διαδικασία του παιχνιδιού

Οκτώ παίκτες, οι οποίοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, διεκδικούν σε κάθε επεισόδιο έως και 10 χιλιάδες ευρώ συνολικά, Ό,τι και να γίνει, ωστόσο, οι 7 από αυτούς θα φύγουν με άδεια χέρια. Στους 7 πρώτους γύρους, και μέσα στα όρια του χρόνου, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και 1.300 ευρώ. Για να φτάσουν, όμως, σε κάποιο μεγάλο ποσό, θα πρέπει να συνεργαστούν και να λειτουργήσουν ως ομάδα. Στο τέλος κάθε γύρου αποχωρεί ένας παίκτης, αυτός που οι υπόλοιποι θα έχουν ψηφίσει ως τον “πιο αδύναμο κρίκο”.

Σε περίπτωση ισοψηφίας, στο τέλος κάθε γύρου ο πιο “δυνατός κρίκος” αποφασίζει ποιος τελικά θα αποχωρήσει Στον τελευταίο όγδοο γύρο (τελικός), σε περίπτωση ισοψηφίας μετά από τις 5 ερωτήσεις που θα υποβληθούν σε κάθε παίκτη, περνάμε στη διαδικασία του «ξαφνικού θανάτου». Κατά τη διαδικασία αυτή, υποβάλλεται από μία ερώτηση στον κάθε παίκτη, εναλλάξ, και αυτός που βρει πρώτος τη σωστή απάντηση και ο άλλος κάνει λάθος, κερδίζει το ποσό που ήδη έχει μαζευτεί στο τέλος του έβδομου γύρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα