Ποιος ηθοποιός γεννήθηκε 6 κιλά και έγινε θέμα στις εφημερίδες της εποχής;

Διαβάζεται σε 2'
Ποιος ηθοποιός γεννήθηκε 6 κιλά και έγινε θέμα στις εφημερίδες της εποχής;
Θεατρική σκηνή Getty Images/iStockphoto

Η ερώτηση που δυσκόλεψε τους διαγωνιζόμενους στο Switch αφορούσε τον ηθοποιό που γεννήθηκε έξι κιλά και βρέθηκε στο επίκεντρο των ΜΜΕ.

Μια ερώτηση που δυσκόλεψε αρκετά τους διαγωνιζόμενους περιλάμβανε το επεισόδιο του “Switch” την Τρίτη (21/5), με παρουσιάστρια την Ευγενία Σαμαρά, στην ΕΡΤ. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ρώτησε «ποιος ηθοποιός γεννήθηκε με ασυνήθιστα μεγάλο βάρος κι έγινε θέμα στις εφημερίδες της εποχής».

Οι επιλογές απάντησης ήταν α) ο Αντώνης Λουδάρος, β) ο Δημήτρης Φραγκιόγλου και γ) ο Δημήτρης Πιατάς.

Σωστά απάντησαν μόνο δύο από τους πέντε παίκτες, με τη σωστή επιλογή να είναι ο Αντώνης Λουδάρος.

 

“Παιδί-μαμούθ έγραφαν οι εφημερίδες όταν γεννήθηκα, σχεδόν έξι κιλά”

Ο ηθοποιός, σε περυσινή συνέντευξή του, είχε αναφερθεί (Status) στη γέννησή του και στο ενδιαφέρον που έδειξαν σε αυτή τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της εποχής, αφού ο ίδιος γεννήθηκε σχεδόν 6 κιλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Λουδάρος έχει δηλώσει: «Γεννήθηκα σχεδόν έξι κιλά. Οι εφημερίδες της εποχής γράψανε ότι γεννήθηκε ένα παιδί-μαμούθ, γιατί βγήκα με τον αμνιακό σάκο και δεν το λέω ψέματα. Το γράψανε οι εφημερίδες της εποχής και το είπαν στο ραδιόφωνο ότι γεννήθηκε ένα παιδί-τέρας, δεν ξέρω τι παιδί ήταν αυτό. Πάντως οι δικοί μου άνθρωποι και ο πατέρας μου έλεγαν “Αντώνη, το λέγανε στο ραδιόφωνο” σαν κάτι πια εξωπραγματικό».

«Θυμάμαι ότι 12 χρονών, που έχασα την μητέρα μου, αυτό που σκέφτηκα ήταν πως “και τώρα Αντώνη πρέπει να σταθείς στα πόδια σου”. Ένιωσα σαν να είμαι 90 χρονών, ήμουν εντελώς μόνος και έπρεπε να πορευτώ στη ζωή βάζοντας το μυαλό στο κεφάλι μου. Μου έφυγε δηλαδή όλη η παιδικότητα μου» συνέχισε.

«Τότε θύμωσα κάπως με τον πατέρα μου, γιατί ένιωσα μια δεύτερη απόρριψη και απώλεια. Δεν ήταν όμως πραγματικότητα γιατί πέρασα αρκετά χρόνια θυμωμένος μαζί του, χωρίς να του το δείχνω ποτέ, αλλά είχα την αλήθεια του. Τώρα πια μπορώ να πω ότι είναι συγχωρεμένος από μένα» συμπλήρωσε ο Αντώνης Λουδάρος.

Ακολουθεί η συνέντευξη του ηθοποιού:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα