Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: “Τρελάθηκε” το Twitter με τον 18χρονο “Χάρι Πότερ”

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: “Τρελάθηκε” το Twitter με τον 18χρονο “Χάρι Πότερ”
Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος ΑΝΤ1

Ο 18χρονος Στέλιος δοκίμασε σήμερα τις δυνάμεις του στο "Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος" και γνώρισε την αποθεώση από τους χρήστες του Twitter.

Ανατρεπτικό το επεισόδιο της Πέμπτης (30/06) στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του ΑΝΤ1, “Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος“, αφού ο παίκτης που κάθισε απόψε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν μόλις 18 χρονών.

Ο 18χρονος Στέλιος έδειξε από την αρχή τι είναι ικανός να καταφέρει, αφού χωρίς κόπο έφτασε γρήγορα στο πρώτο “μακιλαράκι” και τα 500 ευρώ, όμως η ερώτηση για το ποια θεωρείται η 9η Τέχνη, τον έκανε να χρησιμοποιήσει τη βοήθεια του τηλεφώνου καλώντας τη μητέρα του. Τελικά, ο ίδιος αποφάσισε να δώσει τη -σωστή- απάντηση, παρά τη λάθος εκτίμησή της, συνεχίζοντας το σερί των σωστών απαντήσεων και φτάνοντας να κερδίσει τελικά 4.000 ευρώ.

Παρά τις γνώσεις του όμως, ο Στέλιος ξεχώρισε και για την εμφάνισή του, αφού πολλοί χρήστες του Twitter έσπευσαν να τον παρομοιάσουν με τον συμπαθή μάγο Χάρι Πότερ, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον ξεχώρισαν για το ήθος του και την επιλογή του να χαρίσει τα χρήματα που θα κερδίσει σε κάποιο φιλανθρωπικο σωματίο.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον 18χρονο Στέλιο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα