Πολυδερόπουλος: ”Στο σχολείο βίωσα bullying από τους καθηγητές”

Πολυδερόπουλος: ”Στο σχολείο βίωσα bullying από τους καθηγητές”

Ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής μιλώντας για το bullying που του έκαναν οι καθηγητές του, λόγω της δυσλεξίας του.

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/12) ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τη συνειδητή απόφασή του να αποκλειστεί στη Γαύδο, για 2 μήνες στην πρώτη καραντίνα, προσπαθώντας να τα βρει με τον εαυτό του και εκτός από τα επαγγελματικά, μίλησε με ειλικρίνεια για το bullying που βίωσε ως παιδί λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής.

«Έχω μεγάλη επιθυμία να κάνω οικογένεια, γιατί έτσι έμαθα από τους γονείς μου. Προς τα εκεί βαδίζω, αυτό θέλω, γιατί έρχεται η ισορροπία», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Επιπλέον, ο Νίκος Πολυδερόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά πως «είμαι δυσλεκτικός και βίωσα bullying από τους καθηγητές πάνω απ’ όλα. Ξύλο από τους καθηγητές. Εννοείται, πολύ ξύλο. Μια φορά στο χωριό θυμάμαι πως ξύριζα τις φαβορίτες μου για να μη μου τις τραβάνε».

«Νόμιζα στο σχολείο ότι ήμουν ο χειρότερος μαθητής. Είμαι δυσλεκτικός. Μπερδεύω τα γράμματα και έχω διάσπαση προσοχής. Χάνομαι, δεν το θέλω όμως. Κάποιοι νόμιζαν παλιά ότι είμαι τεμπέλης, γιατί δεν ήξεραν».


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα