Power of Love: Η επιστροφή της Νέρτζη και τα νεύρα της Μπακοδήμου με τη Λένια

Power of Love: Η επιστροφή της Νέρτζη και τα νεύρα της Μπακοδήμου με τη Λένια

Εξελίξεις στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ και ανατροπές. Η Νέρτζη επέστρεψε στο σπίτι της αγάπης, αλλά τα κορίτσια δεν χάρηκαν καθόλου.

Μετά από τις εντάσεις και τις εξελίξεις στο Gala του Power of Love που προβλήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι, νέες εντάσεις τάραξαν το σπίτι τις αγάπες, με τις ισορροπίες ανάμεσα στους παίκτες να αλλάζουν για άλλη μια φορά.

Η Νέρτζη επέστρεψε στο σπίτι της αγάπης, χάρη στη στήριξη του κόσμου! Δεν χάρηκαν, όμως, όλοι μ’ αυτήν την εξέλιξη και κάποιοι – ή μάλλον κάποιες – έδειξαν έντονα τη δυσαρέσκειά τους για την επιστροφή της στο Power of Love.

Αρχικά, στο σπίτι των αγοριών επικράτησαν αμήχανα χαμόγελα προς τη Νέρτζη και οι άντρες φάνηκε πως δεν ήξεραν πώς να συμπεριφερθούν. Μάλλον δεν χάρηκαν, αλλά προσπάθησαν να είναι ευγενικοί και να το κρύψουν.

Δεν έγινε το ίδιο με τις γυναίκες του σπιτιού, οι οποίες δεν προσπάθησαν να κρύψουν τίποτα και έκαναν εμφανές το γεγονός πως στεναχωρέθηκαν και “χαλάστηκαν” με την επιστροφή της στο σπίτι.

Με την αρχή της συζήτησής τους, ξεκίνησαν πάλι οι παρεξηγήσεις και τα προβλήματα που είχαν μεταξύ τους πριν από την αποχώρηση, επανήλθαν, καθώς δεν είχαν λυθεί ποτέ απ’ ό,τι φάνηκε.

Η Ρένια ήταν μία από τις κοπέλες που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, λέγοντας στη Νέρτζη ενοχλήθηκε από το τελευταίο της live, ενώ μαζί της συμφώνησε και η φίλη της, η Λένια, που, επίσης, δεν συμπαθεί και πολύ τη Νέρτζη.

Εντάσεις υπήρξαν όχι μόνο ανάμεσα στους παίκτες και τις παίκτριες, αλλά και ανάμεσα στη Μαρία Μπακοδήμου και τη Λένια. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θύμωσε με την Έλενα – Λένια, όταν έκανε μια δήλωση.

Η Λένια δήλωσε ότι είναι σίγουρη πως θα επιστρέψει και ο Τζόνι στο παιχνίδι, αφού συνέβη και με τη Νέρτζη. Η Μαρία Μπακοδήμου με έντονο ύφος είπε πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τις κινήσεις της παραγωγής, αφού αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζει ούτε η ίδια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα