Power of Love: Λύγισε η Λένια – “Ο Φίλιππος είναι επιφανειακός, δεν μπορεί να νιώσει”

Power of Love: Λύγισε η Λένια – “Ο Φίλιππος είναι επιφανειακός, δεν μπορεί να νιώσει”

Κάτι ράγισε ανάμεσα στη Λένια και στον Φίλιππο. Αντιθέτως, ο Ίονας έδωσε για πρώτη φορά ένα παθιασμένο φιλί στην Ολυμπία!

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Power of Love, με τις σχέσεις κάποιων παικτών να γίνονται ολοένα και πιο δυνατές, ενώ κάποιων άλλων να χαλάνε και να φθείρονται.

Στην πρώτη κατηγορία, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ανήκει η σχέση του Παύλου και της Κατερίνας, οι οποίοι ήρθαν ακόμη πιο κοντά, έδωσαν το πρώτο τους φιλί πριν από μερικές μέρες, αντάλλαξαν δώρα και εξέφρασαν πιο ευδιάκριτα και έντονα τα συναισθήματά τους.

Επίσης, μεγάλη πρόοδο σημείωσαν ο Ίονας (όπως το γράφει ο ίδιος!) και η Ολυμπία, που στο επεισόδιο της Πέμπτης έκαναν κάτι απρόσμενο. Οι δυο τους είχαν κόκκινο δωμάτιο και τη στιγμή που η Ολυμπία άνοιξε την πόρτα για να φύγει, ο Ίον την άρπαξε και τη φίλησε στο στόμα.

Δεν τα πάνε, όμως, όλα τα ζευγάρια τόσο καλά. Η Λένια – Έλενα – Λενίνα και ο Φίλιππος ήρθαν σε ρήξη, με αφορμή ένα γράμμα που έγραψε η Λένια. Η Μαρία Μπακοδήμου είχε ζητήσει από όλα τα κορίτσια να γράψουν σε ένα χαρτί “τι είναι ο έρωτας” για τις ίδιες και έπειτα τα αγόρια θα διάλεγαν τα καλύτερα.

Όταν διάβασαν τα γράμματα, ο Φίλιππος είπε πως το γράμμα της Λένιας του φάνηκε υπερβολικό, ότι αυτά που έγραψε για τον έρωτα ήταν πολύ τραβηγμένα και προτίμησε το απλό γράμμα της Κατερίνας. Τότε η Λένια προβληματίστηκε για το κατά πόσο βλέπουν τον έρωτα με τον ίδιο τρόπο.

Το πρόβλημά της δεν ήταν η υπερβολή που βρήκε ο Φίλιππος στο γράμμα, αλλά το ότι συνειδητοποίησε πως είναι επιφανειακός και ότι δεν μπορεί να νιώσει έντονα συναισθήματα. Πιστεύει πως ο Φίλιππος έχει “ταβάνι” στον έρωτα και πως δεν είναι ικανός να δώσει πράγματα και να αισθανθεί βαθιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα