Power of Love: Βγήκαν τα “μαχαίρια” και κατέρρευσε η Λένια – Εκπλήξεις από Δευτέρα

Power of Love: Βγήκαν τα “μαχαίρια” και κατέρρευσε η Λένια – Εκπλήξεις από Δευτέρα

Ήταν ένα Gala γεμάτο εντάσεις, φωνές και καβγάδες, όπου οι παίκτες εξέφρασαν τα συναισθήματά τους και ξέσπασαν κατά των συμπαικτών τους, με τους οποίους δεν τα πάνε και τόσο καλά.

Χαμός επικρατεί στο του Power of Love, με το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες και των δύο φύλων να είναι τεταμένο, όπως φάνηκε έντονα και στο Gala της Κυριακής.

Ήταν ένα Gala γεμάτο εντάσεις, φωνές και καβγάδες, όπου οι παίκτες εξέφρασαν τα συναισθήματά τους και ξέσπασαν κατά των συμπαικτών τους, με τους οποίους δεν τα πάνε και τόσο καλά. Δεν έλειψαν, βέβαια, και οι ερωτικοί τσακωμοί ανάμεσα στα ζευγάρια, αλλά και στα άτομα που θα ήθελαν να κάνουν σχέση μεταξύ τους.

Ο Φίλιππος και η Λένια μάλλον δεν έχουν τόσο καλή επικοινωνία όσο πίστευαν, αφού ο Φίλιππος της καταλόγισε ότι είναι “μια κρύο μια ζέστη”, ενώ η Λένια εξέφρασε με έντονο ύφος τα παράπονά της. Οι διαφωνίες τους έδειξαν πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και από τις δύο μεριές για να μπορέσουν να βρεθούν σε ένα καλό σημείο.

Φυσικά, η Λένια καβγάδισε και με το Παύλο, όταν η πρώτη επενέβη για να υπερασπιστεί την Κατερίνα και να εκφράσει τη δική της γνώμη. Τότε ο Παύλος ανέβασε τους τόνους και της είπε πως επεμβαίνει συνεχώς χωρίς να της το ζητήσει κανείς, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: “εσύ κάνεις μονόλογο, το ανοίγεις και δεν το κλείνεις”.

Έπειτα, ξέσπασε ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στην Άννα και τον Αλέξανδρο, με ανταλλαγή κατηγοριών και φωνές, που αναστάτωσε όλο το Gala. Η ένταση και οι καβγάδες οδήγησαν τη Λένια στο να αισθανθεί ζαλάδα και να έχει τάση λιποθυμίας, με τον Φίλιππο και τη Ραφαέλλα να τη βοηθούν να βγει από το πλατό μέχρι να συνέλθει.

Από το επεισοδιακό Gala δεν θα μπορούσε να λείπει ο νικητής των 2,500 ευρώ και, φυσικά, η αποχώρηση από το παιχνίδι. Από τα αγόρια υποψήφιος ήταν ο Παύλος Τερζόπουλος και από τα κορίτσιαισοψήφησαν η Άννα και η Λένια. Τα αγόρια κλήθηκαν να ψηφίσουν ανάμεσα στις δύο και διάλεξαν ως υποψήφια προς αποχώρηση την Άννα.

Με τον Τερζόπουλο και την Άννα υποψήφιους προς αποχώρηση έμενα να δούμε αν ο πιο αγαπημένος παίκτης θα ήταν ο Παύλος ή η Νέτζη. Τελικά η Νέρτζη ήταν η πιο αγαπημένη παίκτρια και έτσι προστάτεψε το σπίτι των κοριτσιών. Ο παίκτης που αποχώρησε δηλαδή από το Power of Love είναι ο Παύλος Τερζόπουλος.

Όσο, όμως, κι αν χάρηκαν ή στεναχωρέθηκαν κάποιοι παίκτες, τα συναισθήματά τους θα αλλάξουν άρδην τη Δευτέρα, αφού το επεισόδιο επιφυλάσσει καλές και κακές εκπλήξεις. Όπως βλέπουμε στο trailer, ο Τζόνι επιστρέφει στο σπίτι, μια νέα παίκτρια κάνει την εμφάνισή της και, δυστυχώς, θα πρέπει να φύγουν κάποιοι παλιοί παίκτες, στη θέση των καινούργιων.

Οι κανόνες αλλάζουν για άλλη μια φορά!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα