Power of love: Ξέσπασε η Αργυρώ για τη “κρυφή” σχέση – Το ερωτικό τρίγωνο

Power of love: Ξέσπασε η Αργυρώ για τη “κρυφή” σχέση – Το ερωτικό τρίγωνο

Δύο παίκτριες, η Ρένια Τσακίρη και η Ζένια Σολδάτου, πήραν την πρωτοβουλία και πέρασαν στο σπίτι των αγοριών, χωρίς να πάρουν την έγκριση της παραγωγής. Την ίδια ώρα οι αντιζηλίες άναψαν.

Ένας χορός του Γιάννη και της Ρένιας στο σπίτι του Power of Love ήταν ικανός να κάνει την Αργυρώ να ξεσπάσει.

Οι δύο παίκτες χόρεψαν και συναντήθηκαν στο κόκκινο δωμάτιο.

Η Αργυρώ εκνευρίστηκε με τον Γιάννη Κοπιδάκη και δήλωσε πως αισθάνεται αδικημένη μιας και τα υπόλοιπα αγόρια δεν την πλησιάζουν μιας και νομίζουν πως είναι ζευγάρι με τον Γιάννη, ήδη πριν μπουν στο παιχνίδι.

Νωρίτερα είχε δηλώσει πως δεν την πείραζε η έλλειψη φλερτ από τους άλλους, καθώς είχε το ενδιαφέρον του Γιάννη. Κάτι που ανασκεύασε στη συνέχεια.

Και οι δύο Κρητικοί παίκτες, ο Γιάννης και η Αργυρώ, αρνούνται επισήμως πάντως πως λένε ψέματα και ότι ήταν ζευγάρι έξω από το Power of Love. Ωστόσο, φαίνεται να προδόθηκαν από μια φωτογραφία του Γιάννη στο Instagram την οποία παρουσιάσαμε χθες.

Στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε και ένα τετ-α-τετ του ζευγαριού, με την Αργυρώ να λέει στον Γιάννη, “η Ρένια μου είπε ότι της είπε, ναι μου αρέσεις και έλα να το πάμε και γρήγορα”. Ο Γιάννης της απάντησε πως η παραγωγή επέλεξε τα ζευγάρια, και το πώς θα χόρευαν, και πως στο ραντεβού τους στο κόκκινο δωμάτιο εκείνος επέμεινε στην επιλογή του προς την Αργυρώ.

Με άλλα λόγια, το ερωτικό τρίγωνο είναι γεγονός.

Το τετ-α-τετ των δύο, στο τέλος του επεισοδίου:

Επίσης, χθες δύο παίκτριες, η Ρένια Τσακίρη και η Ζένια Σολδάτου, πήραν την πρωτοβουλία και πέρασαν στο σπίτι των αγοριών, χωρίς να πάρουν την έγκριση της παραγωγής. Αυτό σημαίνει παραβίαση κανονισμού και κίτρινη κάρτα για τις δυο τους. Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, η παρουσιάστρια τους ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει, τελικά, κίτρινη κάρτα σε καμία από τις δύο αλλά πως την επόμενη φορά, θα τηρηθούν οι κανονισμοί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα