Power of Love: Το βραχιόλι “πρόδωσε” το παράνομο ζευγάρι του παιχνιδιού

Power of Love: Το βραχιόλι “πρόδωσε” το παράνομο ζευγάρι του παιχνιδιού

Έχει γίνει σάλος, εκτός και εντός παιχνιδιού, με το κατά πόσο ο Γιάννης Κοπιδάκης και η Αργυρώ Τσιοράνου είναι ζευγάρι πριν από το ριάλιτι. Παρ' όλο που το αρνούνται, υπάρχει μια φωτογραφία που τους "καίει".

Από τις πρώτες μέρες του φετινού Power of Love ξεκίνησαν οι καβγάδες, οι κατηγορίες για ψέματα και οι συζητήσεις περί αλήθειας και ειλικρίνειας.Το κυριότερο θέμα του Power of Love και για το οποίο έχει γίνει σάλος, τόσο εκτός παιχνιδιού με τους τηλεθεατές, όσο και εντός ριάλιτι με τους παίκτες, είναι το κατά πόσο ο Γιάννης Κοπιδάκης και η Αργυρώ Τσιοράνου είναι ζευγάρι από πριν μπουν στο παιχνίδι.

Οι συμπαίκτες τους είναι φανερά ενοχλημένοι, καθώς ανέφεραν πολλά περιστατικά και συζητήσεις που τους φάνηκαν περίεργα κατά την πρώτη βδομάδα του παιχνιδιού, όπως την αποκλειστικότητα που έδειξαν ο ένας στον άλλον από την πρώτη μέρα, το ότι ο Γιάννης είπε πως είχε δει σε ένα κλαμπ της Κρήτης την Αργυρώ, με την Αργυρώ να μην απαντά ξεκάθαρα στο κομμάτι αυτό, και πολλά άλλα.

Και οι δύο Κρητικοί παίκτες, ο Γιάννης και η Αργυρώ, αρνούνται πως λένε ψέματα και ότι ήταν ζευγάρι έξω από το Power of Love. Μάλιστα, το θέμα πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις που στο επεισόδιο της Δευτέρας η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε εξηγήσεις από τους ίδιους, ενώ τους ρώτησε γιατί διέγραψαν και οι δύο τους λογαριασμούς τους στα social media και έφτιαξαν καινούργιους λίγο πριν την έναρξη του Power of Love.

Αυτή ήταν μια πληροφορία που ήρθε απ’ τους τηλεθεατές, όπως και πολλές άλλες που φτάνουν καθημερινά στα κινητά των παικτών, όπως ανέφεραν στο χθεσινό επεισόδιο. Επίσης, μια άλλη πληροφορία λέει ότι είχαν κοινές τους φωτογραφίες στο facebook πολύ πριν το παιχνίδι, ότι τα νέα τους προφίλ δημιουργήθηκαν την ίδια σχεδόν μέρα και ότι υπάρχει κόσμος που τους έβλεπε να περπατούν χέρι – χέρι το καλοκαίρι στην Κρήτη.

Μια ακόμη πληροφορίες έρχεται να προστεθεί στα παραπάνω και πρόκειται για μια φωτογραφία, που φαίνεται πως δεν κατάφεραν να κρύψουν όσο καλά ήθελαν. Ο Γιάννης στο νέο του προφίλ στο Instagram έχει μια “κομμένη” φωτογραφία, όπου φαίνεται στο πλάι ένα γυναικείο χέρι. Το βραχιόλι – ρολόι που φορά το γυναικείο χέρι φαίνεται να είναι το ίδιο με της Αργυρώς, όπως και τα ξανθά μαλλιά της κοπέλας.

Ωστόσο, το θέμα μέσα στο Power of Love δεν έχει ακόμη λυθεί και οι παίκτες αναμένουν περισσότερα, όπως και οι τηλεθεατές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα