Πρώην παίκτρια του Power Of Love μπαίνει στο My Style Rocks για να βρει το στυλ της

Πρώην παίκτρια του Power Of Love μπαίνει στο My Style Rocks για να βρει το στυλ της

Την προηγούμενη σεζόν την είδαμε στο ριάλιτι αγάπης, ψάχνοντας τον έρωτά της. Αυτή τη σεζόν αποφάσισε να ψάξει καλύτερα το στυλ της. Ποια είναι η παίκτρια που μπαίνει τη Δευτέρα στο παιχνίδι;

Αυτό κι αν είναι έκπληξη!

Πρώην παίκτρια του Power of Love, του ριάλιτι αγάπης του Σκάι που πέρυσι καθήλωσε τους τηλεθεατές και έκανε το twitter να πάρει φωτιά, αποφάσισε να δοκιμάσει τον εαυτό της και σε έναν άλλο τομέα της ζωής της.

Αφού βρήκε τον έρωτα, σκέφτηκε να βρει και το στυλ που της ταιριάζει καλύτερα, συμμετέχοντας στο My Style Rocks, το ριάλιτι μόδας του ίδιου καναλιού, που κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές με τα στιλιστικά tips, αλλά και τις ίντριγκες.

Ο λόγος για την Κυριακή Τσανικίδη, η οποία είχε βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί. Η σχέση τους είχε περάσει από χίλια κύματα κατά τη διάρκεια του Power of Love, με την Κυριακή να βγάζει ένα πολύ ευαίσθητο εαυτό.

Στο trailer του My Style Rocks για το επεισόδιο της Δευτέρας, βλέπουμε την Κυριακή να κάνει την είσοδο της στο παιχνίδι και τον σχεδιαστή – κριτή Στέλιο Κουδουνάρη να της κάνει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τη συμμετοχή της:

Κουδουνάρης: Τώρα που έγινες γνωστή, ήρθες εδώ να βρεις το στυλ σου;
Κυριακή: Ναι, αμέ!
Κουδουνάρης.: Αν ήρθες εδώ χωρίς στυλ για να μείνεις σε μια εκπομπή και να προωθήσεις το σάιτ σου, πρέπει να μας καταπλήξεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα