Ψυχοκόρες: Ο βιασμός της Φρόσως που σόκαρε τους τηλεθεατές – Αποθέωση στο Twitter

Διαβάζεται σε 2'
Ψυχοκόρες: Ο βιασμός της Φρόσως που σόκαρε τους τηλεθεατές – Αποθέωση στο Twitter

Μια από τις πιο έντονες στιγμές στη μέχρι τώρα πορεία της χάρισε στους τηλεθεατές η Φρόσω, στο τελευταίο επεισόδιο στις “Ψυχοκόρες”. Διθυραμβικά τα σχόλια στο Twitter για την ερμηνεία της.

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο επέστρεψαν οι «Ψυχοκόρες» η σειρά του ΑΝΤ1 που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες.

Οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς ρίχνουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-star cast, οι «Ψυχοκόρες» αποτελούν την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, αλλά και τη ρεαλιστική αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής ιστορικών αλλαγών, αλλά και ελπίδας.

Οι εξελίξεις στις “Ψυχοκόρες” είναι καταιγιστικές και οι ιστορίες των τεσσάρων αδερφών δεν σταματούν να εκπλήσσουν το κοινό, το οποίο με τη σειρά του σχολιάζει όσα γίνονται.

Στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13/03) η πιο δυνατή στιγμή ήταν αδιαμφισβήτητα ο βιασμός της Φρόσως από τον Νάτση.

Ο γαιοκτήμονας μπήκε στο δωμάτιό της, την βίασε και μάλιστα εν γνώσει της “Νάτσαινας”, με την ίδια να μην κάνει το παραμικρό για να τη βοηθήσει, κάτι που σόκαρε τους τηλεθεατές.

Ωστόσο, η ερμηνεία της αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter, με πολλούς να βιώνουν αισθήματα συμπόνιας.

Ψυχοκόρες: Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα