Ράδιο Αρβύλα: 24 χρόνια χωρίς τον Αντώνη Παραρά – Τα συγκινητικά λόγια του Κανάκη

Ράδιο Αρβύλα: 24 χρόνια χωρίς τον Αντώνη Παραρά – Τα συγκινητικά λόγια του Κανάκη

Τη μνήμη του Αντώνη Παραρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 4 Φεβρουαρίου του 1997, τίμησε για μία ακόμη φορά η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα. Δείτε το βίντεο με τα συγκινητικά λόγια του Αντώνη Κανάκη.

Την μνήμη του Αντώνη Παραρά, όπως κάνουν άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια, τίμησαν και φέτος οι Ράδιο Αρβύλα. Στην εκπομπή της Πέμπτης (04/02) ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του πρόβαλαν το ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο για τον φίλο και συνεργάτη τους που έφυγε από τη ζωή πριν από ακριβώς 24 χρόνια, στις 4 Φεβρουαρίου του 1997 από λευχαιμία.

Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, ο Αντώνης Κανάκης έκανε μια αναφορά στον καλό του φίλο και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο – αφιέρωμα για εκείνον.

“Σήμερα δεν θα κλείσουμε όπως κλείνουμε και θα σας εξηγήσω γιατί. Ήρθε στο μυαλό μου και εκείνο που έλεγα πριν που έκανα την αφιέρωση για τον φίλο μου τον Κώστα. Δεν θα στενοχωριόμαστε γιατί είναι και ήταν ένα πραγματικά λαμπερό άτομο, ένα χαρισματικό παιδί που τόσο θα θέλαμε να είμαστε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, να μεγαλώναμε όλοι μαζί, να ωριμάζαμε, να ασπρίζανε τα μαλλιά μας, να τρώγαμε όλοι μαζί, να ήμασταν παρέα. Σαν σήμερα ο Αντώνης μας έφυγε. Κάθε μέρα τον θυμόμαστε αλλά είναι η μέρα που εδώ και πολλά χρόνια παίζουμε αυτό το βίντεο και πάντα θέλω να στέλνω τους χαιρετισμούς μου στην οικογένειά του, στους καταπληκτικούς γονείς τους, τα φιλιά μου και την αγάπη μου”, είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα