Ράδιο Αρβύλα: “Άντε να εξηγήσουμε τώρα γιατί πρέπει να παραιτηθεί η Μενδώνη”

Ράδιο Αρβύλα: “Άντε να εξηγήσουμε τώρα γιατί πρέπει να παραιτηθεί η Μενδώνη”
Ο Αντώνης Κανάκης στο "Ράδιο Αρβύλα"

Οι "Ράδιο Αρβύλα" σχολίασαν με τον μοναδικό τους τρόπο τις δηλώσεις της Λίνας Μενδώνη για την υπόθεση Λιγνάδη, ενώ πρόβαλαν ένα απολαυστικό βίντεο από το "Survivor 4".

Με ένα ακόμη απολαυστικό επεισόδιο επέστρεψαν οι “Ράδιο Αρβύλα” το βράδυ της Παρασκευής (19/02), προβάλλοντας μερικές αστείες στιγμές από την ελληνική και διεθνή πραγματικότητα.

Ανάμεσα στο βίντεο που πρόβαλαν στην εκπομπή τους, οι “Ράδιο Αρβύλα” έκαναν ένα σύντομο σχολιασμό των δηλώσεων της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, για την υπόθεση Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης εξέφρασε την απογοήτευσή του για όσους απορούν γιατί θα πρέπει να παραιτηθεί η κ. Μενδώνη, προβάλλοντας ένα σχετικό βίντεο και αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Τι να πούμε για τις δηλώσεις Μενδώνη; Όχι, πείτε μου, πραγματικά. Τι να πούμε και πώς να τα εξηγήσουμε αυτά τα πράγματα σε αυτούς τους ανθρώπους; Βρισκόμαστε σε άλλο πλανήτη. Έχουμε δείξει πόσες περιπτώσεις υπουργών στο εξωτερικό που παραιτήθηκαν για γελοιότητες. Επειδή καθυστέρησαν σε συνάντηση, επειδή ζήτησαν να κάνουν νωρίτερα εμβόλιο. Και εδώ συζητάμε ακόμα, γιατί θα πρέπει να παραιτηθεί η Μενδώνη”.

Οι “Ράδιο Αρβύλα”, χωρίς να χάσουν φυσικά το χιούμορ τους, σχολίασαν και άλλα θέματα, όπως την φιλική σχέση της Ανθής Σαλαγκούδη και του Περικλή Κονδυλάτου στο “Survivor 4”.

Συγκεκριμένα, παραποίησαν ένα βίντεο από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όπου οι δύο παίκτες είχαν μία συζήτηση, και έδειξαν τον Περικλή να αποκαλύπτει στην έντρομη Ανθή ότι είναι ρομπότ!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα