Ράδιο Αρβύλα κατά Γεωργιάδη: “Ούτε ένα παιδάκι δεν θα συμψήφιζε το Υπ. Πολιτισμού με μια σατιρική εκπομπή”

Ράδιο Αρβύλα κατά Γεωργιάδη: “Ούτε ένα παιδάκι δεν θα συμψήφιζε το Υπ. Πολιτισμού με μια σατιρική εκπομπή”
Ράδιο Αρβύλα glomex

Οι Ράδιο Αρβύλα απαντούν στον Άδωνι Γεωργιάδη και σε όσους τους κατηγόρησαν ότι γνώριζαν τις καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ντυμένοι στα μαύρα Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης επιχείρησαν να απαντήσουν σε όσους τους κατηγόρισαν πως γνώριζαν για τις καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου πατώντας στις επικρίσεις τους προς τη Λίνα Μενδώνη για την διαχείριση της υπόθεσης Λιγνάδη, την οποία μάλιστα καλούσαν να παραιτηθεί.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε ανάρτησή του υπογράμμισε: «Ο κ. Αντώνης Κανάκης όταν ξέσπασε η υπόθεση Λιγνάδη, ζητούσε μετ´επιτάσεως την παραίτηση της κας Λίνας Μενδώνη για λόγους ευθιξίας! Συγκεκριμένα έλεγε ότι «ακόμη και αν δεν γνώριζε όφειλε να γνωρίζει πριν τοποθετήσει κάποιον σε μία τέτοια θέση» και ότι αυτοί στην εκπομπή τους πριν προσλάβουν κάποιον τον ψάχνουν κλπ και μετά συνέχιζε με Ύμνους στην Ευθιξία που οι πολιτικοί δεν την γνωρίζουν ούτε καν σαν λέξη.

Ως προς τον κ. Κανάκη το μήνυμα είναι σαφές: καλό είναι στην ζωή να είμαστε πιο μετρημένοι στην κριτική μας προς τους άλλους διότι στον καθένα μας μπορεί να συμβεί κάτι κακό παρά την θέληση του και να τον εκθέσει ακόμη και ένας δικός του άνθρωπος. Άρα ηρεμία και σύνεση στην κριτική μας….από την κα Μενδώνη προφανώς οφείλει να ζητήσει ένα γενναίο δημόσιο συγγνώμη! Αν αυτός δεν μπορούσε να ξέρει κάτι τέτοιο για το δεξί του χέρι χρόνια πώς θα μπορούσε να ξέρει η κα Μενδώνη για τον Λιγνάδη που τον είχε δει δύο φορές στη ζωή της;

Ίσως πάντως οι Ράδιο Αρβύλα να έγιναν σοφότεροι σήμερα και αυτό θα τους κάνει καλό” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Από τη μεριά τους οι Ράδιο Αρβύλα κάλεσαν τον υπουργό Ανάπτυξης να απαντήσει γιατί δεν υπάρχουν τόσα χρόνια νόμοι, που να αποτρέπουν τη λειτουργία πορνογραφικών σάιτ κατηγορώντας τον για “συμψηφισμό”.

“Εδώ σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Βγήκε μετά τον στρατό του, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Άδωνις Γεωργιάδης για την κριτική που είχαμε κάνει πριν κάποιους μήνες για τη Λίνα Μενδώνη και την υπόθεση Λιγνάδη. Γίνεται εξίσωση της Υπουργού Πολιτισμού και μιας σατιρικής εκπομπής στο διαδίκτυο, άντε να πω ναι, ότι γίνεται από δημοσιογράφους, συγκεκριμένων, άντε να πω ναι. Το να εξηγήσουμε εμείς στον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης που είναι πολιτικό ον, να το συμψηφίζεις την πολιτική ηγεσία του τόπου με μια σατιρική εκπομπή, δεν θα το έκανε ούτε ένα παιδάκι. Να του εξηγήσουμε ότι εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που αποφασίζουν για τη ζωή των πολιτών, εσείς είστε. Είχε βουίξει ο τόπος για τη δράση του ανθρώπου αυτού και η Μενδώνη κρυβόταν και δεν έκανε τίποτα. Εμείς δεν γνωρίζαμε και απομακρύναμε σε κλάσματα του δευτερολέπτου τον άνθρωπο αυτόν.

Ας μας απαντήσει όχι με τα εξυπνίστικα, σε κάποιες ερωτήσεις: Εσείς που νομοθετείτε και έχετε την εξουσία να αλλάξετε τα πράγματα, πως επιτρέπεται να λειτουργούν αυτά τα πορνογραφικά σάιτ, ερασιτεχνικά, που ανεβάζει ο καθένας ότι θέλει και εσείς η πολιτεία το επιτρέπεται; Εσείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί. Εξηγήστε μας. Επιλέγετε να καλύψετε μια Υπουργό σας και πως γίνεται η κοπέλα αυτή από το 2019 να πάει στο 2022 να δει ΑΝ θα δικαιωθεί;. Πως γίνεται να μην έχει κουνηθεί φύλλο σε αυτή την κοινωνία που νομοθετείτε; Που έχετε το θράσος να συμμετέχετε στο «πανηγύρι» που γίνεται αλλά οι πράξεις σας να είναι ανύπαρκτες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα