Ράδιο Αρβύλα: Πρεμιέρα με Star Trek, εξωγήινους και beef για το GNTM

Ράδιο Αρβύλα: Πρεμιέρα με Star Trek, εξωγήινους και beef για το GNTM
Ράδιο Αρβύλα ANT1

Οι "Ράδιο Αρβύλα" επέστρεψαν για 16η σεζόν το απόγευμα της Δευτέρας (17/10) και από τα "βέλη" της σάτιράς τους δεν κατάφερε να γλιτώσει ούτε ο νέος κύκλος του GNTM στο Star.

Από… άλλο πλανήτη επέστρεψαν το βράδυ της Δευτέρας (17/10), μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, οι “Ράδιο Αρβύλα” με τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση να εμφανίζοναι στο πλατό της εκπομπής βγαλμένοι απευθείας από το “Star Trek” και το διαστημόπλοιο Εντερπράιζ και να καλωσορίζουν το τηλεοπτικό κοινό στη 16η σεζόν της εκπομπής.

Οι “Ράδιο Αρβύλα” έδειξαν από τα πρώτα λεπτά τις διαθέσεις τους σατιρίζοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τα τηλεοπτικά προγράμματα, ακόμα και τον ίδιο τον πρόεδρο του καναλιού, Θοδωρή Κυριακού ο οποίος υποτίθεται ότι έστειλε μία ανθοδέσμη στον παρουσιαστή για την πρεμιέρα της εκπομπής, όπως συνηθίζεται. Μόνο που αυτή ήταν μαραμένη.

Από τη σάτιρά τους δεν κατάφερε να γλιτώσει ούτε ο νέος κύκλος του GNTM στο Star με την τηλεοπτική παρέα να σατιρίζει με τον δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο τις audition του reality μόδας και τις ερωτήσεις προς διαγωνιζόμενη για το αν θα δεχόταν να ξυρίσει τα μαλλιά της για να “κλείσει” κάποια μεγάλη δουλειά.

Ράδιο Αρβύλα: Οι αντιδράσεις του Twitter για την πρεμιέρα της εκπομπής

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα