Ρουκ Ζουκ: Πότε κάνει πρεμιέρα - Τι καινούργιο θα δούμε φέτος

Ρουκ Ζουκ
Ρουκ Ζουκ ANT1

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι που προσφέρει στιγμές γέλιου επιστρέφει για 4η χρονιά στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Φέτος, εμπλουτίζεται με δύο νέα παιχνίδια. Το «τραγούδι» και το «σκίτσο»!

Το "Ρουκ Ζουκ", επιστρέφει για 4η χρονιά στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια να δίνει σταθερά το σύνθημα για τις πιο απολαυστικές "Ρουκ Ζουκ" στιγμές με τις πιο ευρηματικές ομάδες.

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι που προσφέρει γέλιο σε παίκτες και τηλεθεατές, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 15:00 στον ΑΝΤ1.

ADVERTISING

Φέτος, το "Ρουκ Ζουκ" εμπλουτίζεται με δύο νέα παιχνίδια. Το «τραγούδι» και το «σκίτσο»!

Στο νέο παιχνίδι με το όνομα «Τραγούδι», ένας παίκτης καλείται να βρει τους ερμηνευτές των τραγουδιών που οι συμπαίκτες του θα τραγουδήσουν «α καπέλα». Ο κεντρικός παίκτης θα έχει στη διάθεσή του μόλις 45 δευτερόλεπτα και τη δυνατότητα να δώσει παραπάνω από μία απαντήσεις. Κάθε σωστή απάντηση θα ανταμείβεται με 10 πόντους ενώ, όσοι τραγουδούν επιτρέπεται να χορεύουν ή και να μιμούνται τον καλλιτέχνη που ο συμπαίκτης τους πρέπει να βρει για να κερδίσουν.

Το δεύτερο νέο παιχνίδι που προστίθεται φέτος στο "Ρουκ Ζουκ" είναι το «Σκίτσο». Ένας παίκτης από κάθε ομάδα πρέπει να ζωγραφίσει αυτό που του ζητείται είτε είναι ταινία, παροιμία, τραγούδι, επάγγελμα ή μία έκφραση και ένα πρόσωπο. Οι συμπαίκτες του πρέπει σε 45 δευτερόλεπτα να βρουν τη σωστή απάντηση, η οποία θα τους ανταμείψει με 20 πόντους και έξτρα 20 δευτερόλεπτα στο χρόνο.

Ο χρόνος ξεκινάει από "Ρουκ Ζουκ"!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δεκατρία 90s τηλεπαιχνίδια που έγραψαν ιστορία και ο πιο άτυχος παίκτης όλων των εποχών

Still Standing: Συνεχίζεται το απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι με τη Μαρία Μπεκατώρου

SHARE:

24Media Network