Το παράπονο της Ρούλας Κορομηλά για το Mega

Το παράπονο της Ρούλας Κορομηλά για το Mega

Τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους του Mega και τις οικογένειές τους εξέφρασε η γνωστή παρουσιάστρια, με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Το όνομά της συνδέθηκε με το Μεγάλο Κανάλι, αφού εκεί, έχοντας κάνει την ακριβότερη μετεγγραφή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, παρουσίασε μερικά από τα σόου που άφησαν εποχή στην εγχώρια τηλεοπτική ιστορία. Η Ρούλα Κορομηλά εκφράζει την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους, τη θλίψη της για τις εξελίξεις στο Mega και δίνει τη δική της απάντηση στο "μαύρο" που απειλεί το σταθμό.

Μετά την απόφαση του ΕΣΡ να μην αναγνωρίσει το Mega ως θεματικό κανάλι δίνοντας του τη δυνατότητα να διεκδικήσει σχετική άδεια και απειλώντας το με άμεση διακοπή λειτουργίας τις αμέσως επόμενες ημέρες, η Ρούλα Κορομηλά εκφράζει τη λύπη της με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια τονίζει πως κανείς δεν θα σβήσει από την μνήμη μας όσα είδαμε από την οθόνη του Mega και όσα έζησε η ίδια όσο ανήκε στο δυναμικό του σταθμού.

Και καταλήγει ότι η απάντηση στο "μαύρο" είναι "φως και αισιοδοξία".

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά αναφέρει:

"Το MEGA δε θα σβήσει ποτέ από την καρδιά μου. 7 χρόνια από την τηλεοπτική μου πορεία γεμάτα χαρές, αγωνία, συγκίνησης, επιτυχία, λάμψη, θετική ενέργεια, ανθρωπιά! Χρόνια γεμάτα δημιουργία και έμπνευση που κανείς δε θα μπορέσει να τα σβήσει από τη μνήμη μας!

Η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά πολλών ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες που απαιτεί αγάπη, δόσιμο και κατάθεση ψυχής. «Bravo», «Bravissimo», «Ε ναι λοιπόν» και «Τηλεμαραθώνιοι» που έδωσαν χαρά και αγκάλιασαν έμπρακτα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

Είναι κρίμα το MEGA να «τελειώνει» έτσι άδοξα, με μαύρο στις οθόνες μας και με εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων στο δρόμο.

Στο μαύρο και στο σκοτάδι απαντώ με φως και αισιοδοξία και κρατώ μέσα μου για πάντα το καλό και το θετικό!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του βίντεο με τις καλύτερες τηλεοπτικές της στιγμές στο Mega".

Το @megatvcom δε θα σβήσει ποτέ από την καρδιά μου . 7 χρόνια από την τηλεοπτική μου πορεία γεμάτα χαρές, αγωνία, συγκίνηση, επιτυχία, λάμψη, θετική ενέργεια, ανθρωπιά! . Χρόνια γεμάτα δημιουργία και έμπνευση που κανείς δε θα μπορέσει να τα σβήσει από τη μνήμη μας! . Η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά πολλών ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες που απαιτεί αγάπη, δόσιμο και κατάθεση ψυχής. "Bravo", "Bravissimo", "Ε ναι λοιπόν" και "Τηλεμαραθώνιοι" που έδωσαν χαρά και αγκάλιασαν έμπρακτα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και συνανθρώπους μας σε ανάγκη. . Είναι κρίμα το MEGA να "τελειώνει" έτσι άδοξα, με μαύρο στις οθόνες μας και με εκατοντάδες εργαζομένων στο δρόμο. . Στο μαύρο και στο σκοτάδι απαντώ με φως και αισιοδοξία και κρατώ μέσα μου για πάντα το καλό και το θετικό! #IamRoula #MegaChannel #MegaMou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila) στις

SHARE:

24Media Network