Σάρωσε το Game of Thrones

This image released by HBO shows Lena Headey, left, and Nikolaj Coster-Waldau in "Game of Thrones," which premiered its seventh season on Sunday, July 16. (Helen Sloan/HBO via AP)
This image released by HBO shows Lena Headey, left, and Nikolaj Coster-Waldau in "Game of Thrones," which premiered its seventh season on Sunday, July 16. (Helen Sloan/HBO via AP) AP

Κόκκινο χτύπησε η τηλεθέαση του Game of Thrones. Το πρώτο επεισόδιο του 7ου κύκλου καθήλωσε το κοινό

Ένα ακόμα ρεκόρ τηλεθέασης έσπασε το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της αγαπημένης σειράς. Σύμφωνα με την Nielsen περίπου 10.1 θεατές δεν έχασαν το πολυαναμενόμενο επεισόδιο του 7 κύκλου. Και αυτές είναι μόνο οι τηλεθεάσεις του επεισοδίου την πρώτη ημέρα που προβλήθηκε, δεν συμπεριλαμβάνει δηλαδή αυτούς που θα το δουν τις επόμενες ημέρες μέσω διαδικτύου ή θα αγοράσουν το dvd όταν αυτό θα είναι διαθέσιμο.

Στη νέα σεζόν κουμάντο κάνουν οι γυναίκες για πρώτη φορά. Στο Σιδερένιο Θρόνο έχει ανέβει η Σέρσεϊ Λάνιστερ, η Ντένερις Ταργκάριεν ορίζει έναν τεράστιο στόλο και η Άρια Σταρκ παίρνει το ρόλο τιμωρού για τον Κόκκινο Γάμο. Ξεχωριστή είναι η παρουσία του τραγουδιστή Εντ Σίραν, που παίζει έναν μικρό ρόλο.

Τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ξεπέρασαν το ρεκόρ των 8,11 εκατ. θεατών που είχαν παρακολουθήσει το φινάλε της πέμπτης σεζόν το 2015 και τα 8 εκατ. που είχαν παρακολουθήσει την πρεμιέρα εκείνου του κύκλου.

πηγή φωτογραφίας: AP via  HBO /  Helen Sloan

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Game of Thrones
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Game of Thrones: Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια που κανείς δεν πρόσεξε

Game of Thrones: Γιατί όλοι θα θέλουν να πάρουν το Ντράγκονστοουν

SHARE: