Σασμός: Άγριος καβγάς Αστέρη και Αργυρώς

Σασμός: Άγριος καβγάς Αστέρη και Αργυρώς
Σασμός Instagram / @sasmos_official_alphatv

Δραματικές εξελίξεις στη σειρά "Σασμός". Η Καλλιόπη ζητάει από τον Αστέρη να φύγει από το σπίτι, ενώ εκείνος τσακώνεται με την Αργυρώ. Τι θα δούμε την Τετάρτη (19/01).

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 21:00.

Στο αποψινό επεισόδιο, η Καλλιόπη ζητάει από τον Αστέρη να φύγει από το σπίτι, ενώ η Μαρίνα και ο Αντώνης βρίσκονται για πρώτη φορά ο ένας απέναντι στον άλλο.

Σασμός: Όσα θα δούμε την Τετάρτη (19/01)

Αργυρώ και Πέτρος καλούνται στο τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση. Η αποκάλυψη για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δώσει ο Πέτρος ανατρέπει τα σχέδια όλων. Η Καλλιόπη το μαθαίνει και βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό. Ο Μαθιός προσπαθεί να τη συγκρατήσει, αλλά ο Αστέρης γίνεται έξαλλος για το ψέμα της Αργυρώς και συγκρούεται μαζί της, την ώρα που η Καλλιόπη του λέει να φύγει από το σπίτι. Το όνειρο για μια κοινή ζωή, που μόλις χτες φαινόταν κοντά, μοιάζει τώρα πιο άπιαστο από ποτέ. Παράλληλα, η ζωή της Σεμίνας απειλείται για ακόμη μία φορά, και η ίδια βρίσκεται στο μεγάλο δίλημμα: να ζήσει τον έρωτά της με τον Πέτρο ή να το σκάσει για να γλιτώσει; Καθώς η αλήθεια εξαπλώνεται σαν φωτιά σε όλο το χωριό, Μαρίνα και Αντώνης βρίσκονται για πρώτη φορά ο ένας απέναντι στον άλλο. Η Μαρίνα έχει πάει στο γραφείο του Αντώνη για να μάθει το λόγο που κάλεσε σε ανάκριση τα παιδιά της και του επιτίθεται…

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της Τετάρτης (19/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version