Σασμός: Η συγκλονιστική δολοφονία του Πετρή – Ανατριχίλα και δάκρυα στο Twitter

Σασμός: Η συγκλονιστική δολοφονία του Πετρή – Ανατριχίλα και δάκρυα στο Twitter
Η δολοφονία του Πετρή στον "Σασμό" Alpha Tv

Την σοκαριστική δολοφονία του αγαπημένου ήρωα Πετρή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της σειράς "Σασμός". Αποθέωση στο Twitter για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς “Σασμός” στον Alpha παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας (24/01), αφού σκοτώθηκε ένας από τους αγαπημένους ήρωες, ο Πετρής.

Συγκεκριμένα, ο Αστέρης και ο Πετρής λογομάχησαν και πιάστηκαν στα χέρια, βγάζοντας τα όπλα τους. Την στιγμή που τσακώνονταν, πατήθηκε η σκανδάλη από το πιστόλι του Αστέρη και ο Πετρής έπεσε νεκρός στο έδαφος.

Ο Αστέρης τράπηκε σε φυγή σοκαρισμένος, ενώ η Σεμίνα που βρισκόταν κρυμμένη πίσω από θάμνους και είδε την δολοφονία μπροστά στα μάτια της, ξέσπασε σε λυγμούς πάνω από το πτώμα του Πετρή.

Την ίδια στιγμή, στον γάμο της Θεοδώρας γίνεται γνωστό το φονικό και η νύφη παθαίνει σοκ, ενώ τα δυσάρεστα νέα φτάνουν στην οικογένεια του Πετρή, με την μητέρα του, την γιαγιά του και την αδερφή του να καταρρέουν.

Στο μεταξύ, για τη δολοφονία του Πετρή μαθαίνει και η Καλλιόπη, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν πλέον τον Αστέρη, αφού μαθαίνουν πως εκείνος οδηγούσε το αυτοκίνητο του Μαθιού που βρέθηκε στο σημείο του φονικού.

Σασμός: Η συγκλονιστική σκηνή με τη μητέρα του Πετρή

Το κοινό του Twitter σοκαρίστηκε με τον θάνατο του αγαπημένου ήρωα της δραματικής σειράς, ενώ αποθέωσε τους ηθοποιούς για τις συγκλονιστικές ερμηνείες τους.

Σασμός: Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον θάνατο του Πετρή

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version