Σασμός: Καθήλωσε το φινάλε της πρώτης σεζόν – Οι σκηνές που συγκλόνισαν το Twitter

Σασμός: Καθήλωσε το φινάλε της πρώτης σεζόν – Οι σκηνές που συγκλόνισαν το Twitter

Τέλος για την πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς "Σασμός" στον Alpha. Οι σκηνές που ανατρίχιασαν τους τηλεθεατές και πώς τις σχολίασαν οι χρήστες του Twitter.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν της δραματικής σειράς “Σασμός” στον Alpha, η οποία θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες για φέτος, καθηλώνοντας χιλιάδες θεατές, οι οποίοι το βράδυ της Τετάρτης (06/07) συντονίστηκαν στους δέκτες τους για να δουν το μεγάλο φινάλε.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, είχαμε δύο συγκλονιστικές σκηνές, τον ύποπτο φόνο του Άγγελου και την μεταφυσική “συνάντηση” του Μαθιού με τον νεκρό πατέρα του. Παράλληλα, ο πολυαναμενόμενος γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής – που αποτελούν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της σειράς – ξεκίνησε, αλλά δεν ολοκληρώθηκε, αφού στην τελευταία σκηνή ο αστυνόμος Αντώνης συνέλαβε τον γαμπρό ως ύποπτο φόνου.

Οι πυροβολισμοί που ακούστηκαν στην τελευταία σκηνή, σηματοδοτούν έναν ακόμη θάνατο, ο οποίος θα φέρει νέες ανατροπές στη δεύτερη σεζόν, η οποία αναμένεται με ανυπομονησία από τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβριο.

Σασμός: Ο θάνατος του Άγγελου και ο θρήνος της γιαγιάς του

Μία από τις σημαντικές στιγμές του επεισοδίου ήταν ο θάνατος του Άγγελου και το μυστήριο πίσω από τον δολοφόνο του, με τους χρήστες του Twitter να διχάζονται για το ποιος τον σκότωσε και να έχουν ως πιθανούς υπόπτους την Καλλιόπη, τον Κώστα και τον Μαθιό. Στη σκηνή αυτή συγκλόνισε, κυρίως, η ερμηνεία της Όλγας Δαμάνη όταν έμαθε τα δυσάρεστα.

Σασμός: Η “συνάντηση” του Μαθιού με τον πατέρα του

Στον πρόγαμο του Μαθιού, είχαμε μία μεταφυσική συνάντηση, αφού είδε μπροστά του τον νεκρό πατέρα του. Η τρυφερή σκηνή ανατρίχιασε τους χρήστες του Twitter, ειδικά τη στιγμή που ο πατέρας αγκάλιασε τον γιο του και του είπε “να προσέχεις άντρα μου”. Την ίδια στιγμή, ακουγόταν το τραγούδι “Φίλος και Εχθρός” από τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, που είχαμε ακούσει και στη συγκλονιστική σκηνή του Καραπάνου με τον Γεράσιμο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα