Σασμός, Μαύρο Ρόδο και Παγιδευμένοι επιστρέφουν απόψε με νέα επεισόδια – Τι θα δούμε

Σασμός, Μαύρο Ρόδο και Παγιδευμένοι επιστρέφουν απόψε με νέα επεισόδια – Τι θα δούμε
Σασμός, Μαύρο Ρόδο και Παγιδευμένοι Alpha, MEGA, ANT1

Οι αγαπημένες σειρές μυθοπλασίας επιστρέφουν το βράδυ της Δευτέρας στις οθόνες μας, με νέα συγκλονιστικά επεισόδια και εξελίξεις που θα καθηλώσουν. Δείτε τις περιλήψεις.

Μετά από το “διάλειμμα” που είχαν κάνει το τελευταίο διάστημα, λόγω και της εορταστικής περιόδου που προηγήθηκε αλλά και της αλλαγής της σεζόν, οι αγαπημένες σειρές μυθοπλασίας επιστρέφουν στους δέκτες μας.

Σήμερα, Δευτέρα (16/01), θα ξεκινήσει η επαναπροβολή τους με νέα συγκλονιστικά επεισόδια, που θα καθηλώσουν ξανά το κοινό με τις εξελίξεις τους.

Σασμός: Τι θα δούμε τη Δευτέρα (16/01)

Ο “Σασμός”, η σειρά που έχει αγαπηθεί, έχει εμπνεύσει, έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό, επιστρέφει με νέα επεισόδια στον Alpha από τις 16 Ιανουαρίου 2023, στις 21:00.

Ο Σταύρος βάζει ντετέκτιβ και μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της Αργυρώς. Ο Μανόλης διαλέγει έναν επικίνδυνο δρόμο για να εξασφαλίσει χρήματα και να βοηθήσει την οικογένεια του.

Επεισόδιο 58

Η γιαγιά Ειρήνη με τον Παπά αποφασίζουν να βάλουν το χέρι τους για να βοηθήσουν την κατάσταση με την Αργυρώ και τον Αστέρη και στήνουν μια δήθεν τυχαία συνάντηση. Η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από τον δότη νεφρού της Αργυρώς και ο Αστέρης σκέπτεται να της αποκαλύψει την αλήθεια. Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η Νάντια συνεχίζει το ριψοκίνδυνο παιχνίδι με τον Μαθιό. Την ίδια στιγμή ο Μανόλης διαλέγει έναν επικίνδυνο δρόμο για να εξασφαλίσει χρήματα και να βοηθήσει την οικογένεια του. Ζητά από τον Φαρμάκη χρήματα προκειμένου να ξεχρεώσει ο πατέρας του το δάνειο στην τράπεζα. Τη στιγμή που ο Παντελής λαμβάνει την επιταγή συνειδητοποιεί πως ο γιος του ενηλικιώθηκε και η συγκίνηση είναι μεγάλη και για τους δυο. Ο Λευτέρης ετοιμάζει σχέδιο σε περίπτωση που όλα στραβώσουν ενώ η Αιμιλία δεν είναι σίγουρη πια ποιον μπορεί να εμπιστευτεί. Λίγο αργότερα, ο Σταύρος βάζει ντετέκτιβ να παρακολουθεί την Αργυρώ και μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της, καθώς είναι αποφασισμένος να πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Πώς θα αντιδράσει;

Μαύρο Ρόδο: Τι θα δούμε τη Δευτέρα (16/01)

Η δραματική σειρά “Μαύρο Ρόδο”, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με τη συγκλονιστική του ιστορία, επιστρέφει με νέα επεισόδια από σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 22:50, στο MEGA.

Ο τραγικός θάνατος της Αγγελικής θα συνταράξει τις ζωές όλων προκαλώντας ντόμινο εξελίξεων. Κανείς δεν θα είναι ξανά ο ίδιος ύστερα από αυτό το μοιραίο γεγονός.

Επεισόδιο 44

Ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα που δεν αντέχει: τον θάνατο της Αγγελικής. Μπροστά στο άψυχο σώμα της γυναίκας του, λυγίζει. Ο Πέτρος ζητάει εξηγήσεις από τον Θέμη για τη δολοφονία της μητέρας του. Η Ελισάβετ καλείται για κατάθεση ως η μοναδική μάρτυρας που είδε τον δολοφόνο και η Πολυξένη ζητάει από τον Θέμη να είναι προσεκτικός σε σχέση με τις επόμενες κινήσεις του. Η Αυξεντία επιστρέφει στο μοναστήρι και οι μοναχές αποφασίζουν να ενημερώσουν την ηγουμένη για τα σχέδια της Κασσιανής. Ο Λευτέρης ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου για τη ληστεία στο γραφείο του συμβολαιογράφου και ο Σταυρίνος απαιτεί από τη Γιάννα να διαγράψει το παρελθόν τους. Ποιον θα έχει σύμμαχο ο Θέμης στην προσπάθεια του να βρει ποιος σκότωσε τη γυναίκα του;

Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε τη Δευτέρα (16/01)

Οι “Παγιδευμένοι” επιστρέφουν, με νέα καθηλωτικά επεισόδια, από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1 και θα κόψουν την ανάσα μας.

Η ανατρεπτική ιστορία έρχεται με ακόμα περισσότερες αλήθειες, ακόμα περισσότερα διλήμματα, ακόμα περισσότερα λάθη. Οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως θα ανατρέψουν τα πάντα…

Επεισόδιο 24

Η αποκάλυψη που κάνει ο Δημήτρης στην Άννα μετατρέπει την αγάπη της σε θυμό και ανατρέπει τα δεδομένα της σχέσης τους. Οι εκβιασμοί του Άγγελου έχουν πανικοβάλει όλους όσοι κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν τα μυστικά τους. Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ ο Άκης που τον βοηθάει κρύβει κι αυτός ένα μυστικό που δεν θέλει να αποκαλυφθεί. Ο Ανδρέας, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη ότι η Δανάη είναι κόρη του, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στην απειλή του Άγγελου. Η Κατερίνα δεν αντέχει στην ιδέα ότι θα τα χάσει όλα και πιέζει τον Σταύρο να κάνει κάτι για να τη σώσει. Η Κλειώ συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του Άγγελου, σ’ ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο. Πόσο καλά οργανωμένο είναι, όμως, αυτό το σχέδιο που αν πετύχει θα τους διαλύσει όλους;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα