Σασμός: Όλοι μένουν παγωμένοι – Σοκάρει το τρέιλερ του 3ου κύκλου

Σασμός: Όλοι μένουν παγωμένοι – Σοκάρει το τρέιλερ του 3ου κύκλου
Σασμός alpha tv

Ο "Σασμός" επιστρέφει, όμως τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Δείτε το συγκλονιστικό τρέιλερ του τρίτου κύκλου.

Ο απόλυτος νικητής της περασμένης σεζόν, η σειρά που κέρδιζε καθημερινά την τηλεθέαση κρατώντας εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες, ο “Σασμός”, έρχεται και φέτος στη συχνότητα του Alpha.

Στο trailer που καθηλώνει, οι δυναμικές εναλλάσσονται, τα συναισθήματα είναι στο κόκκινο, και οι ήρωες κρύβουν τη δική τους αλήθεια… Ο “Σασμός” επιστρέφει για να γράψει τη δική του ιστορία!

Οι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με τις εξελίξεις αλλά και τα συναισθήματά τους. Μία επιστροφή θέτει νέα δεδομένα και γκρεμίζει τις σταθερές.

Ο δρόμος για τον “Σασμό” είναι γεμάτος θυσίες! Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές.

Ο “Επίλογος”, όπως ονομάζεται η τρίτη σεζόν, θα είναι σαρωτική. Όπως αναφέρεται σχετικά: “Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Τώρα έρχονται οι μεγάλες ανατροπές! Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν κρυμμένα μυστικά και πάθη. Απρόσμενες αφίξεις φέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης”.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του τελευταίου κύκλου έχει ξεκινήσει και παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, αλλά και τους δύο νέους ηθοποιούς-χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά.

Η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει στους δέκτες μας τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 το βράδυ. Η σειρά του Alpha θα ακολουθήσει τους περσινούς ρυθμούς, δηλαδή θα προβάλλεται Δευτέρα ως Πέμπτη στις 21:00.

Σασμός: Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Σασμός Alpha Tv

Σασμός Alpha Tv

Σασμός Alpha Tv

Σασμός Alpha Tv

Σασμός Alpha Tv

Σασμός Alpha Tv

Σασμός: Τα νέα πρόσωπα της σειράς

Η Πηνελόπη Τσιλίκα είναι το νέο πρόσωπο, το οποίο θα μπει στην ιστορία του «Σασμού», στην τρίτη σεζόν της σειράς. Είναι η αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη, μια επιτυχημένη επαγγελματίας, δυναμική που ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει.

Η Εύα Αβραμίδη είναι η γυναίκα με τα δύο πρόσωπα: το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω είναι μιας μειλίχιας, ευγενικής, συμπαθητικής κοπέλας, άψογης επαγγελματία, που γίνεται σύντομα αγαπητή στο χωριό. Ωστόσο κρύβει το εκδικητικό της προφίλ, αφού η εκδίκηση είναι αυτή που την οδήγησε στην Άνω Ποριά. Στόχος της και σκοπός της ζωής της είναι να εκδικηθεί για το θάνατο του αδελφού της.

Εύα Αβραμίδη (Πηνελόπη Τσιλίκα)

Αδερφή του Ευθύμη Φαρμάκη, μικρότερή του. Όταν πέθαναν οι γονείς τους, τον Ευθύμη τον πήρε ένας θείος του στην Κρήτη και η Εύα υιοθετήθηκε από μια πλούσια οικογένεια Ελλήνων στο εξωτερικό, που την αγάπησαν, την μεγάλωσαν με άνεση και την σπούδασαν. Η Εύα είναι αρχιτεκτόνισσα. Μετά τον θάνατο του Ευθύμη, κλείνει τις δουλειές της και έρχεται στο χωριό για να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδερφό της. Εμφανίζεται σε όλους ως επαγγελματίας, που ήρθε να ασχοληθεί με τον αγρο-τουρισμό, αγοράζοντας οικόπεδα με σκοπό να φτιάξει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια, για επισκέπτες που θα κάνουν διακοπές, συμμετέχοντας σε αγροτικές εργασίες. Εγκαθίσταται στο χωριό και γίνεται συμπαθής σε όλους.

Ο Παύλος είναι ο μόνος που την γνωρίζει και η Εύα καταφεύγει σ’ αυτόν, πιστεύοντας πως ήταν κάτι σαν πατέρας για τον Ευθύμη. Ενώ δεν πρόκειται για έναν κακό άνθρωπο, ο πόνος της για τον χαμό του αγαπημένου της αδερφού την κάνει να βάλει σκοπό στη ζωή της την εκδίκηση. Το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω είναι μίας μειλίχιας, ευγενικής, συμπαθητικής κοπέλας, άψογης επαγγελματία, που γίνεται σύντομα αγαπητή στο χωριό.

Πηνελόπη Τσιλίκα Φραντζέσκα Γιαιτζόγλου Watkinson / Ladylike

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το νέο, επίσης, πρόσωπο, το οποίο θα μπει στην ιστορία του “Σασμού”, στην τρίτη σεζόν της σειράς για να φέρει, στην κυριολεξία, τα πάνω κάτω. Είναι ο “εισβολέας”, ο αστάθμητος παράγοντας, το πρόσωπο που φτάνει απροειδοποίητα στην Άνω Ποριά. Πόσο θα επηρεάσει η παρουσία του τις εξελίξεις; Πώς θα δεχθεί τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ; Πώς θα σταθεί απέναντι στους Σταματάκηδες; Και τελικά, για ποιο λόγο επέστρεψε;

Ο Αντρέας Βρουλάκης έρχεται κι όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι, νικημένοι απέναντι στην μοίρα όπως οι κατακτητές μπροστά στο θάνατο. Χαρά, πόνος, συγκίνηση, πάθος. Θάνατος. Πώς θα γραφτεί ο Επίλογος; Με τι χρώμα; Κι εάν ο ήχος του είναι ο ήχος του όπλου, ποιον θα βρει η σφαίρα στην καρδιά;

Αντρέας Βρουλάκης (Βασίλης Μπισμπίκης)

Ο Αντρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδερφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου. Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες. Όταν ο παπά Μιχάλης διαπίστωσε πως ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες κι ότι μεγαλώνοντας θα αποτελούσε την μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και στον σασμό, προέτρεψε την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό. Έτσι, από μικρός ο Αντρέας μπάρκαρε στα καράβια, βοηθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο και οικονομικά την οικογένειά του. Με τη σκληρή δουλειά του, κατάφερε να γίνει καπετάνιος σε εταιρεία φορτηγών πλοίων, μεταφοράς υγρών καυσίμων. Σαν καπετάνιος σε τόσο μακρινά και δύσκολα ταξίδια, που τις περισσότερες φορές κρατούσαν πολλούς μήνες, έδειξε τις άριστες διοικητικές και ηγετικές του ικανότητες.

Βασίλης Μπισμπίκης ALPHA

Σασμός: Το συγκλονιστικό trailer της τρίτης σεζόν

Ένα ζευγάρι στην εκκλησία. Στιγμή ιερή. Ο ιερέας ψάλει την ακολουθία του γάμου: «και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν».

Ένας οξύς ήχος σχίζει την ησυχία του τόπου. Το άκουσμά του ξυπνά μνήμες σκοτεινές.

«Ξέρεις τι λέει η γιαγιά μου; Κάθε φορά που ακούγεται ένα βόλι σ΄αυτό το χωριό, το γέλιο γίνεται δάκρυ και η χαρά λύπη» ψιθυρίζει η φωνή της κοπέλας.

«Δε με κρατάει τίποτα πια. Είμαι έξω. Τελείωσα. Έρχομαι» ο μαυροφορεμένος άντρας ακούει τα σίδερα της φυλακής να κλείνουν οριστικά πίσω του.

Επιστρέφει. Με ποια πρόθεση;

Όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι απέναντί του.

Ένας άντρας στην εντατική ψυχορραγεί.

«Ζει;» η αγαπημένη του τρομάζει στην ιδέα του χαμού του.

Μια γυναίκα χάνει τον έλεγχο του οχήματός της και τραυματίζεται σοβαρά.

Ένα παιδί. Κρατά την αθώα του καρδιά στα χέρια. Ποια μυστικά κρύβει;

«Ένα κοπέλι ήλθε και τα άλλαξε όλα».

Αλλά μήπως δεν είναι έτσι;

«Ετούτο το παιδί είναι γέννημα φονιά».

«Αστέρη φοβάμαι».

«Είμαστε μαζί κι αυτό δεν θα αλλάξει».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα