Σασμός: Το χωριό βυθίζεται στον πόνο – Όσα θα δούμε την Πέμπτη

Σασμός: Το χωριό βυθίζεται στον πόνο – Όσα θα δούμε την Πέμπτη
Στιγμιότυπο από τον "Σασμό" glomex

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά "Σασμός". Η Καλλιόπη παλεύει να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή. Όσα θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη.

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 21:00.

Στο αποψινό επεισόδιο, η Καλλιόπη παλεύοντας να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος αποφασισμένος συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά.

Σασμός: Όσα θα δούμε την Πέμπτη (03/02)

Καθώς Μαρίνα και Αργυρώ προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά τον θάνατο του Πέτρου, ο Άγγελος γίνεται το μοναδικό φως στη ζωή τους. Όμως, ενώ εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά τους, η γιαγιά του επιφυλάσσει μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς γονείς του και το ρόλο που έπαιξε εκείνη στη χαμένη οικογένειά του.

Η Καλλιόπη από την άλλη παλεύοντας λυσσασμένα να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος αποφασισμένος συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά. Θα πετύχει το σχέδιο των Σταματάκηδων για την απόδραση του Αστέρη;

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της Πέμπτης (03/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα