She-Hulk: Το trailer της νέας σειράς του MCU μάς συστήνει τη θυμωμένη ξαδέρφη του Hulk

She-Hulk: Το trailer της νέας σειράς του MCU μάς συστήνει τη θυμωμένη ξαδέρφη του Hulk
Disney

Η νέα θυμωμένη ηρωίδα του MCU επιτέλους αποκαλύφθηκε και όπως λέει η Marvel, είναι αρκετά θυμωμένη! Δείτε το πρώτο trailer της σειράς She-Hulk.

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Disney το πρώτο trailer από τη νέα τηλεοπτική σειρά της Marvel με πρωταγωνίστρια τη She-Hulk, τη θηλυκή και εξίσου οργισμένη εκδοχή του Hulk. Πρόκειται για τη δικηγόρο Jennifer Walters, ξαδέρφη του Bruce Banner, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στα κόμικ το 1980.

Στο πρώτο trailer βλέπουμε πώς αποκτά τις δυνάμεις της η κεντρική “πράσινη” ηρωίδα που την υποδύεται η εξαιρετική Tatiana Maslany (Orphan Black). Ο Mark Ruffalo επιστρέφει ως Bruce Banner / Hulk μαζί με τον Tim Roth ως Abomination. Μαζί τους θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Benedict Wong, Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry.

Το “She-Hulk: Attorney at Law” όπως λέγεται η σειρά, θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+.

H πρώτη αφίσα της She-Hulk:

Disney

She-Hulk: Ποια είναι η Jennifer Walters

ΗShe- Hulk είναι ο τελευταίος μεγάλος χαρακτήρας που δημιουργήθηκεαπό τον Stan Lee σε comics για τη Marvel, στις αρχές της δεκαετίαςτου ’80.Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο τεύχος The Savage She-Hulk #1 τον Φεβρουάριο του 1980.

Marvel

Πρόκειται για την Jennifer Walters, τη δικηγόρο και ξαδέρφη του Bruce Banner (δηλαδή του Hulk). Μία επείγουσα μετάγγιση αίματος από τον ξάδερφό της, της δίνει δυνάμεις, αλλά σε αντίθεση με τον Hulk, η She-Hulk διατηρεί την εξυπνάδα και την προσωπικότητά της. Ωστόσο έχει εξάρσεις θυμού (όπως ο ξάδερφός της) κατά τις οποίες αυξάνεται η σωματική της δύναμη. Μπορεί να μεταμορφώνεται από Jennifer Walters σε She-Hulk κατά βούληση (αν και σε μερικές εκδοχές της στα κόμικ, είναι μόνιμη η αλλαγή στον… πράσινό της εαυτό.

Η She-Hulk υπήρξε μέλος των Avengers, Fantastic Four, Heroes forHire, Defenders, Fantastic Force και της S.H.I.E.L.D. Ως δικηγόρος αξιοποιείσυχνά τις νομικές της γνώσεις για να βοηθήσει άλλους υπερήρωες στα γραφειοκρατικά μπλεξίματά τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα