Σκηνές “Ψυχώ” στη “Φάρμα”: Ξύλο, ουρλιαχτά και ένταση μετά το βίαιο επεισόδιο

Διαβάζεται σε 2'
Σκηνές “Ψυχώ” στη “Φάρμα”: Ξύλο, ουρλιαχτά και ένταση μετά το βίαιο επεισόδιο
Φάρμα Star Tv

Εκτός ελέγχου οι παίκτες στη “Φάρμα” του Star. Η επιλογή μονομάχου για τη δοκιμασία αποχώρησης φέρνει νέο γύρο εντάσεων.

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στη “Φάρμα” το βράδυ της Δευτέρας (10/10), με τους παίκτες και τους τηλεθεατές να σοκάρονται με όσα διαδραματίστηκαν στο ριάλιτι του Star.

Συγκεκριμένα, οι συνεχείς συγκρούσεις του Γιώργου Τσάμη και του Σπύρου Πολύζου, οδήγησαν την κατάσταση εκτός ελέγχου, με τους παίκτες να παίξουν ξύλο.

Οι σπόντες του Γιώργου προς τον Σπύρο, σχετικά με το ότι δεν συνεισφέρει στην ομάδα και το ότι έχει πάρε-δώσε με τους αντιπάλους, μεταφέροντάς τους πληροφορίες, εκνεύρισαν τον Σπύρο, ο οποίος ξεκίνησε να τον βρίζει.

Μετά από αυτή την επίθεση, ο Σπύρος σηκώθηκε όρθιος, πέταξε ένα κρεβάτι/τραπέζι προς το μέρος του Γιώργου και τον πλησίασε απειλητικά, με τους συμπαίκτες του να τον κρατάνε…

“Πρόσεξε τα λόγια σου. Σου είπε κανένας για αισθήματα; Άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Είναι κολλημένος. Βρίσκει αφορμές να τσακωνόμαστε. Είσαι ρεντίκολο της κοινωνίας. Γαμ@@. Τι σου είπα ρε μαλ@@α” φώναζε ο Σπύρος.

Ο τσακωμός συνεχίστηκε, όταν ο Γιώργος ειρωνεύτηκε το γεγονός ότι ο Σπύρος έπλυνε πιάτα. “Ένα χειροκρότημα, έπλυνε ο Πολύζος πιάτα” είπε.

Ο τελευταίος θύμωσε ακόμα πιο πολύ, και τη στιγμή που ο Γιώργος έφευγε, ο Σπύρος άρχισε να τον κυνηγάει για να τον χτυπήσει. Όλοι ξεσηκώθηκαν, ακούγονταν φωνές και κλάματα, ενώ υπήρξαν αναφορές για ξύλο. 

Στη συνέχεια, ο Σπύρος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, καθώς θεώρησε ότι ξεφτιλίστηκε δημοσίως. “Ξεφτιλίστηκα, είπα ότι αν μειωθώ, θα φύγω”. Οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και να του αλλάξουν γνώμη, ωστόσο, ήταν ανένδοτος, επομένως μάζεψε τα πράγματά του και εγκατέλειψε το ριάλιτι.

Όλοι οι παίκτες, πάντως, καταδίκασαν την συμπεριφορά του, ενώ ο ίδιος φεύγοντας είπε ότι στην έξω ζωή δεν είναι έτσι και πως η συμπεριφορά του ήταν λάθος.

Μετά το θλιβερό σόου του προηγούμενου επεισοδίου, η ένταση φαίνεται πως δεν λέει να κοπάσει, με τους παίκτες να έρχονται σε νέες συγκρούσεις.

Η επιλογή μονομάχου για τη δοκιμασία αποχώρησης, θα φέρει νέο γύρο εντάσεων στο αγρόκτημα, με τους διαγωνιζόμενους να είναι πραγματικά στα “μαχαίρια”.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα