Σοκ στη “Φάρμα”: Άγριος καβγάς με ξύλο, πετούσαν κρεβάτια – Παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς

Διαβάζεται σε 2'
Σοκ στη “Φάρμα”: Άγριος καβγάς με ξύλο, πετούσαν κρεβάτια – Παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς
Glomex/Star

Άγριος καβγάς σε παίκτες της “Φάρμας”. Ο Σπύρος εξαγριώθηκε, έβριζε και κυνηγούσε τον Γιώργο για να τον χτυπήσει. “Ξεφτιλίστηκα” είπε και αποχώρησε οικειοθελώς.

Ένα πολύ άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε στη “Φάρμα” το βράδυ της Δευτέρας (10/10), με τους παίκτες και τους τηλεθεατές να παθαίνουν σοκ. Συγκεκριμένα, οι συνεχείς συγκρούσεις του Γιώργου Τσάμη και του Σπύρου Πολύζου, οδήγησαν την κατάσταση εκτός ορίων.

Οι ειρωνείες του Γιώργου προς τον Σπύρο, σχετικά με το ότι δεν συνεισφέρει στην ομάδα και το ότι έχει πάρε-δώσε με τους αντιπάλους, μεταφέροντάς τους πράγματα που γίνονται, εξαγρίωσαν τον Σπύρο, ο οποίος ξεκίνησε να τον βρίζει. Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος σηκώθηκε όρθιος, πέταξε ένα κρεβάτι/τραπέζι προς το μέρος του Γιώργου και τον πλησίασε απειλητικά, με τους συμπαίκτες του να τον κρατάνει για να μην του ορμήσει.

“Πρόσεξε τα λόγια σου. Σου είπε κανένας για αισθήματα; Άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Είναι κολλημένος. Βρίσκει αφορμές να τσακωνόμαστε. Είσαι ρεντίκολο της κοινωνίας. Γαμ@@. Τι σου είπα ρε μαλ@@α” φώναζε ο Σπύρος.

Ο καβγάς συνεχίστηκε, όταν ο Γιώργος ειρωνεύτηκε το γεγονός ότι ο Σπύρος έπλυνε πιάτα. “Ένα χειροκρότημα, έπλυνε ο Πολύζος πιάτα” είπε.

Ο τελευταίος θύμωσε ακόμα πιο πολύ, και τη στιγμή που ο Γιώργος έφευγε, ο Σπύρος άρχισε να τον κυνηγάει για να τον χτυπήσει. Όλοι ξεσηκώθηκαν, ακούγονταν φωνές και κλάματα, ενώ υπήρξαν αναφορές για ξύλο. 

Στη συνέχεια, ο Σπύρος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, καθώς θεώρησε ότι ξεφτιλίστηκε δημοσίως. “Ξεφτιλίστηκα, είπα ότι αν μειωθώ, θα φύγω”.

Οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και να του αλλάξουν γνώμη, ωστόσο, ήταν ανένδοτος, επομένως μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε.

Όλοι οι παίκτες, πάντως, καταδίκασαν την απαράδεκτη συμπεριφορά του, ενώ ο ίδιος φεύγοντας είπε ότι στην έξω του ζωή δεν είναι έτσι και πως η συμπεριφορά του ήταν λάθος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα