Σπίτι με το Mega: Μάγεψε ο Κραουνάκης με τα τραγούδια και την εκλεκτή παρέα του

Σπίτι με το Mega: Μάγεψε ο Κραουνάκης με τα τραγούδια και την εκλεκτή παρέα του
Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο MEGA Glomex

Ο σπουδαίος συνθέτης και ερμηνευτής μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ του Σαββάτου (07/11). Στο πλευρό του ήταν και η Ελένη Βιτάλη, τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες του.

Μια μαγική βραδιά χάρισε στους τηλεθεατές ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος τραγούδησε από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στο “Σπίτι με το Mega” το βράδυ του Σαββάτου (07/11).

Ο σπουδαίος συνθέτης και ερμηνευτής, έπαιξε και τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες του και μερικά από τα πιο αγαπημένα κομμάτια που έχει γράψει, προσφέροντας υπέροχες μουσικές στιγμές.

Μεταξύ άλλων, τραγούδησε τα “Φίλα με”, το “Όταν έχω εσένα”, που μπήκε στις καρδιές όλων μέσω της ερμηνείας του Δημήτρη Μητροπάνου, αλλά και το “Πόσο σ’ αγαπώ”, ένα τραγούδι που “γεννήθηκε” στο Mega, καθώς έπαιζε στους τίτλους αρχής της σειράς “Μαρία η άσχημη”.

Στο πλευρό του βρέθηκαν και καλοί φίλοι, όπως η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου, η Ελένη Βιτάλη, μαζί με την οποία τραγούδησε το “Γλέντα τη ζωή”.

“Είναι ένας άνθρωπος τόσο μέσα στη μουσική ο Σταμάτης. Είναι θαυμαστό. Ο Σταμάτης είναι Άνθρωπος. Είναι πάνω απ’ όλα καρδιά”, ανέφερε η ερμηνεύτρια για τον δημοφιλή τραγουδοποιό.

“Δεν υπάρχει τραγούδι του Σταμάτη που να μην θέλω να τραγουδήσω”, παραδέχθηκε η Ελένη Βιτάλη μιλώντας από καρδιάς για τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Ήταν μία γεμάτη μουσική βραδιά με υπέροχες ερμηνείες, που κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές το πρώτο Σάββατο του δεύτερου lockdown.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα