Σπύρος Νικολαΐδης: Από το My Style Rocks στο Bachelor και τις “8 Λέξεις”

Σπύρος Νικολαΐδης: Από το My Style Rocks στο Bachelor και τις “8 Λέξεις”

Αυτός φαίνεται ότι θα είναι ο επόμενος εργένης του σπιτιού στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι του Alpha. Γίνεται "δικηγόρος" για τις "8 λέξεις".

Νέες πόρτες στον κόσμο της τηλεόρασης φαίνεται ότι άνοιξε η συμμετοχή του Σπύρου Νικολαΐδη στο φετινό “My Style Rocks”, καθώς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ήδη ετοιμάζει τα επόμενα και πολύ διαφορετικά μεταξύ τους βήματα για λογαριασμό δύο διαφορετικών καναλιών.

Ο άλλοτε παίκτης του τηλεοπτικού διαγωνισμού μόδας μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, όπου ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στο σίριαλ “8 Λέξεις” του ΣΚΑΪ, υποδυόμενος έναν δικηγόρο. Μάλιστα, αποκάλυψε πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Alpha για να γίνει ο νέος… Παναγιώτης, δηλαδή ο νέος εργένης στον δεύτερο κύκλο του Bachelor. Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει και στο επόμενο GNTM.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης είναι 26 ετών, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Έχει μια διαφημιστική εταιρία digital marketing, ενώ εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση με ρούχα και κοσμήματα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα