Στάνκογλου: “Είχα σφηνώσει σενάριο στο βρακάκι της Σολωμού, δε θυμόμουν τα λόγια”

Στάνκογλου: “Είχα σφηνώσει σενάριο στο βρακάκι της Σολωμού, δε θυμόμουν τα λόγια”
Ο Γιάννης Στάνκογλου glomex

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για ένα ιδιαίτερο περιστατικό σε γύρισμα με τη Μαρία Σολωμού.

Καλεσμένος στην πρεμιέρα των “Roomies” βρέθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το καινούργιο του ξεκίνημα στη νέα σειρά του MEGA “Σχεδόν Ενήλικες”.

Ο γνωστός ηθοποιός διηγήθηκε ιστορίες από τα μέρη που έχει επισκεφθεί, ενώ αποκάλυψε ότι η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική και πως όνειρό του είναι να μάθει να παίζει κιθάρα.

Ο Γιάννος Στάνκογλου αναφέρθηκε επίσης και σε ένα περίεργο περιστατικό από ένα γύρισμα της “10ης Εντολής” που έκανε με την ηθοποιό και παρουσιάστρια των “Roomies”, Μαρία Σολωμού. Στο συγκεκριμένο γύρισμα η ηθοποιός ήταν ημίγυμνη και ο ίδιος δεν θυμόταν τα λόγια. Έτσι είχε στερεώσει το σενάριο στο εσώρουχό της, ώστε να τα διαβάζει.

“Ήταν μια σκηνή που δεν ήξερα τα λόγια μου και ήταν η Μαρία γυρισμένη από την άλλη, γυμνή από τη μέση και πάνω. Και επειδή δεν ήξερα τα λόγια, είχα σφηνώσει το σενάριο εδώ στο βρακάκι της για να κρατιέται και να μην φεύγει και διάβαζα εκεί και τα έλεγα”, είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα