Star Wars: Το νέο τρέιλερ της σειράς Obi-Wan Kenobi με επιστροφή του Darth Vader

Star Wars: Το νέο τρέιλερ της σειράς Obi-Wan Kenobi με επιστροφή του Darth Vader
youtube

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα, 4η Μαΐου το τρέιλερ της σειράς Obi-Wan Kenobi. "Ρεβάνς της δεκαετίας" χαρακτηρίζει η Lucasfilm τη σύγκρουση του Obi-Wan Kenobi με τον Darth Vader.

Η 4η Μαίου είναι ημέρα γιορτής για τους θαυμαστές τους Star Wars παγκοσμίως, οι οποίοι μαζεύονται κάθε χρόνο για να δείξουν την αγάπη τους στη δημιουργία του George Lucas.

Τη μέρα αυτή διάλεξε και η Disney για να δώσει στη δημοσιότητα το τρέιλερ της νέας σειράς Obi-Wan Kenobi, που βασίζεται στην επική ταινία. Μάλιστα, η Lucasfilm έχει τονίσει ότι η σύγκρουση του Obi-Wan Kenobi με τον Darth Vader είναι η “ρεβάνς της δεκαετίας”.

Το τρέιλερ εισάγει το κοινό στη βασική υπόθεση της σειράς με το ανελέητο κυνηγητό που έχει εξαπολύσει ο Emperor Palpatine μέσω των Inquisitors για να συλλάβει τον Obi-Wan Kenobi, έναν από τους τελευταίους Jedi.

Η ιστορία ξεκινά 10 χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του “Star Wars: Revenge of the Sith”, όπου ο Obi-Wan Kenobi αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη ήττα του – την πτώση και τη διαφθορά του καλύτερου φίλου του και μαθητευόμενου Jedi, Anakin Skywalker, ο οποίος πήγε στη σκοτεινή πλευρά και έγινε Darth Vader.

Η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς αναμένεται να γίνει μέσω περιορισμένων προβολών στο διαδίκτυο (limited streaming) στις 27 Μαίου από το Disney+.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Ewan McGregor, επαναλαμβάνοντας τον ρόλο του εμβληματικού Jedi Master, και επίσης σηματοδοτεί την επιστροφή του Hayden Christensen στον ρόλο του Darth Vader. Στο καστ συμμετέχουν οι Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell και Benny Safdie.

Το «Obi-Wan Kenobi» είναι σε σκηνοθεσία της Deborah Chow και εκτελεστική παραγωγή των Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Deborah Chow, Ewan McGregor και Joby Harold.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα