Στεφανί Καπετανίδη: Η αποχή από την τηλεόραση, η φάρμα στη Χαλκιδική και η “Μάγισσα”

Διαβάζεται σε 3'
Στεφανί Καπετανίδη
Στεφανί Καπετανίδη THE 2NIGHT SHOW/ANT1

Η γνωστή ηθοποιός Στεφανί Καπετανίδη εξήγησε γιατί αποσύρθηκε από την τηλεόραση το 2008, ενώ αναφέρθηκε στο “καταστροφικό” πάθος που την οδήγησε στη Θεσσαλονίκη και για τον ρόλο στη “Μάγισσα”.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (14/11) η γνωστή ηθοποιός Στεφανί Καπετανίδη, η οποία φέτος υποδύεται την “Αναστασία” στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Η Μάγισσα”.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την πολύχρονη τηλεοπτική αποχή της, τον έρωτα που κατέληξε σε καταστροφικό πάθος, την απόσυρσή της σε φάρμα στη Χαλκιδική, αλλά και την επάνοδό της στο “γυαλί”.

Η 10χρονη αποχή από την τηλεόραση, ο έρωτας και η φάρμα

Η Στεφανί Καπετανίδη δήλωσε πως απείχε από την τηλεόραση από το 2008, κυρίως, επειδή δεν της άρεσαν ιδιαίτερα οι προτάσεις που της έκαναν.

Απείχα για περίπου 10 χρόνια, έκανα τηλεόραση πριν 2 χρόνια ξανά και συμμετείχα και στο “Κόκκινο Ποτάμι”. Μετά ήρθε η “Μάγισσα”. Δεν αποσύρθηκα από την ηθοποιία, αλλά από την τηλεόραση. Ήταν και δική μου απόφαση, αλλά και δεν χτυπούσε το τηλέφωνο. Πήγε λίγο μαζί αυτό, γιατί δεν ήμουν πολύ χαρούμενη με αυτά που μου έδιναν. Οπότε, είπα να δω αυτό που με κάνει ευτυχισμένη και ήταν ο κινηματογράφος” εξήγησε η γνωστή ηθοποιός.

Έπειτα, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως αυτά τα 10 χρόνια είχε μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, λόγω ενός έρωτα, και ζούσε για αρκετό καιρό σε μια φάρμα στη Χαλκιδική.

Ερωτεύτηκα, έφυγα από την Αθήνα και πήγα στη Θεσσαλονίκη για 10 χρόνια. Έζησα ένα “καταστροφικό” πάθος, δεν άντεξα και γύρισα πίσω είπε αρχικά και πρόσθεσε: Ζούσα σε μία φάρμα στη Χαλκιδική, έγινα αγρότισσα. Είχαμε κότες, σκυλιά, γατιά, έγινα αγρότισσα. Το αποφασίσαμε με τον πρώην σύντροφό μου λόγω της κρίσης και είπαμε ότι θέλουμε μια διαφορετική ζωή, εναλλακτική. Είχε και μαγικές στιγμές, όπως όταν ξυπνούσα το πρωί, έπινα τον καφέ μου και έβλεπα τον Όλυμπο. Η φύση είναι ευτυχία, όντως. Όμως, πρέπει να είσαι και με τη σωστή παρέα. Είναι δύσκολη, σκληρή ζωή”.

Σχετικά με το εάν σκεφτόταν ότι ήταν λάθος που βαρέθηκε μακριά από το κέντρο των καλλιτεχνικών εξελίξεων, είπε: “Με έπιανε μοναξιά. Ένιωθα ότι είμαι εκτός του χώρου μου. Έκανα, όμως, ταινίες στην Ιταλία και τη Γερμανία. Παίζω σε μία ιταλική σειρά τώρα που λέγεται “Kostas” βασισμένη σε βιβλίο του Πέτρου Μάρκαρη”.

Η επιστροφή στην τηλεόραση και ο ρόλος στη “Μάγισσα”

Περιγράφοντας πώς πήρε τον ρόλο της “Μάγισσας”, η Στεφανί Καπετανίδη είπε πως γνωριζόταν με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο για πολλά χρόνια.

“Χτύπησε το τηλέφωνο από την director casting, να δούμε πώς ταιριάζω κλπ. Για 2 μήνες τίποτα. Οπότε έκλεισα άλλα πράγματα, έκλεισα την ιταλική σειρά, θέατρο. Κάποια στιγμή με πήραν τηλέφωνο για να πάω να υπογράψω. Ερωτεύτηκα πολύ το σενάριο. Ο κάθε ρόλος έχει μια ιστορία και εκεί μαγεύτηκα” περιέγραψε.

“Ήταν σαν καινούργιο τηλεοπτικό ξεκίνημα. Αυτός ο ρόλος είναι μεγαλύτερος από τους προηγούμενους και είναι και η ιστορία πιο μεγάλη. Μ’ αρέσει πάρα πολύ αυτός ο ρόλος. Την αγαπάω την “Αναστασία” μου, έχει καλή καρδιά, ορθή σκέψη και θέλει να είναι δίκαιη. Δίνει σημασία στο τι είναι δίκαιο” κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα