Στον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Στον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού
Φαίη Σκορδά PAPADAKIS PRESS

Στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ανήκει πλέον η Φαίη Σκορδά, καθώς αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του σταθμού. Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την έλευση της παρουσιάστριας.

Τη νέα της τηλεοπτική στέγη βρήκε η Φαίη Σκορδά, η οποία μετά από 9 χρόνια συνεργασίας και επιτυχημένης παρουσίας στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, ανήκει πλέον στην οικογένεια του ΣΚΑΪ.

Με επίσημη ανακοίνωσή του το κανάλι του Φαλήρου, υποδέχθηκε τη διάσημη παρουσιάστρια στο δυναμικό του δίνοντας παράλληλα και μία μικρή γεύση για τα νέα της καθήκοντα, τα οποία φυσικά αφορούν την πρωινή ζώνη του σταθμού.

Φαίη Σκορδά: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά ΣΚΑΪ


Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της.

Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα