Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία
Γιώργος Λιανός - Survivor instagram @survivorgreece

Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Πολλές εκπλήξεις αναμένεται να υπάρξουν στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (23/05) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor 5, το κλίμα στην παραλία είναι τεταμένο, με τον Μαρτίκα και τη Βρισηίδα να είναι απομονωμένοι στην παραλία και να δέχονται σχόλια για το πόσο αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις… Οι δύο παίκτες έχουν έρθει αρκετά κοντά και φαίνεται πως το ειδύλλιό τους έχει φουντώσει για τα καλά.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα βρεθούν στον χώρο των αγωνισμάτων, για να ριχτούν στη “μάχη”, με στόχο τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας.

Στο τέλος του επεισοδίου θα παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό συμβούλιο, στο οποίο θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου η ένταση θα φτάσει στα ύψη, ενώ δεν θα λείψουν και τα σχόλια περί λυκοφιλίας και πισώπλατων μαχαιρωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο της Κυριακής, οι κόκκινοι ηττήθηκαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, ενώ στο συμβούλιο του νησιού ανέδειξαν μέσα από την κάλπη τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή μάχη ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλίας θα είναι οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη, προκειμένου να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας (23/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα