Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία
Στιγμιότυπο από το Survivor 2022 instagram @survivorgreece

Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Πολλές εκπλήξεις αναμένεται να υπάρξουν στο νέο επεισόδιο του Survivor 5, που θα προβληθεί το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (18/04) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Όπως βλέπουμε στο trailer της Μεγάλης Δευτέρας (18/04), ο Γιώργος Κατσαούνης που βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, εκφράζει την απογοήτευσή του προς την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία τον ψήφισε.

“Απ’ την Ασημίνα δεν περίμενα να πάρω την ψήφο μου. Δεν έχει φιλικό επίπεδο. Κοιτάει να φτάσει τελικό με οποιονδήποτε τρόπο. Αλλιώς δεν θα μου την κάρφωνε σε συνωμοσία με τους υπόλοιπους”, λέει ο παίκτης.

“Μην το παίζεις και φίλη στον Γιώργο. Ότι εμείς είμαστε αδέρφια, ότι εμείς είμαστε μαζί… Και μετά τον καρφώνεις πισώπλατα”, αναφέρει με τη σειρά της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Στη συνέχεια, οι παίκτες “ρίχνονται” ξανά στη μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, ενώ κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος θα έχουμε δύο τραυματισμούς: της Τζο Μαριδάκη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολουθεί, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Άρης Σοϊλέδης έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση, ανταλλάζοντας κατηγορίες και βαριές κουβέντες.

Μετά από τις έντονες συζητήσεις τους, ο Άρης Σοϊλέδης σηκώνεται όρθιος, λέει “Εγώ θέλω να φύγω από το παιχνίδι τώρα!” και αποχωρεί από τον χώρο του ceremony.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή μάχη ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλίας θα είναι οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη, προκειμένου να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;”, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα θα είναι οι: Γιώργος Κατσαούνης, Τζο Μαριδάκη, Άρης Σοϊλέδης και Σοφιάννα Αβραμάκη.

Survivor: Δείτε το trailer της Μεγάλης Δευτέρας (18/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα