Survivor 2024: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor Glomex

Ανατροπή στο Survivor 2024 στο επεισόδιο της Πέμπτης. Αυτή η παίκτρια εγκατέλειψε οριστικά τον Άγιο Δομίνικο.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε απόψε, Πέμπτη (07/03), το Survivor 2024, στο οποίο διεξήχθη η τελευταία μεγάλη μονομαχία, η οποία έδειξε την πόρτα εξόδου από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σε μία παίκτρια.

Το επεισοδιακό χθεσινό Συμβούλιο ολοκλήρωσε και τη λίστα των υποψήφιων προς αποχώρηση. H Μαριλίνα Βακονδίου, η Ευγενία Μπόρλα, η Αναστασία Τσέρου και η Μαρία Αντωνά ήταν οι Survivors που μονομάχησαν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Οι τέσσερις γυναίκες του Survivor 2024 συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό για να μπουν στον στίβο της μάχης και να βάλουν τα δυνατά τους για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Μαριλίνα Βακονδίου και η Αναστασία Τσέρου έφτασαν γρήγορα τις απαραίτητες νίκες, με αποτέλεσμα να αφήσουν τις Μαρία Αντωνά και Ευγενία Μπόρλα να μάχονται μεταξύ τους.

Τελικά, η παίκτρια που έμεινε πίσω με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ήταν η Μαρία Αντωνά, η οποία δεν κατάφερε να κρύψει την θλίψη της.

“Νιώθω πάρα πολύ καλά, πολύ γεμάτη και είμαι πολύ χαρούμενη που έζησα αυτή την εμπειρία” παραδέχθηκε αρχικά με χαμόγελο η Μαρία Αντωνά για να «σπάσει» και να δακρύσει στη συνέχεια κατά την αποχώρηση της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα