Survivor 2024: Εκρήξεις, φιλάκια και ειρωνείες στο συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Διαβάζεται σε 2'
Survivor 2024: Εκρήξεις, φιλάκια και ειρωνείες στο συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος
glomex/ΣΚΑΙ

Ένα αγώνισμα στο νερό δημιούργησε νέες έριδες μεταξύ Μαχητών και Διασήμων στο Survivor 2024. Η κερδισμένη ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor 2024 το βράδυ της Κυριακής (28/01), με τις δύο ομάδες να “ρίχνονται” στη μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Μπλε και Κόκκινοι έβαλαν τα δυνατά τους για να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη νίκη, με τους Διάσημους να βγαίνουν τελικά νικητές.

 

Ωστόσο, οι Μαχητές διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη νίκη αυτή, καθώς, όπως είπαν, ένιωθαν αδικημένοι με την εξέλιξη του αγώνα.

Ο λόγος ήταν η απόφαση τριών παικτριών της κόκκινης ομάδας να μην αγωνιστούν στο νερό, προκαλώντας αντιδράσεις από τους μπλε.

Οι Μαχητές ανακοίνωσαν ότι έχουν αδικηθεί ζητώντας να μην παίξουν το τρίτο πέναλντι του αγωνίσματος και αποφάσισαν να αποχωρήσουν μετά το τέλος του αγώνα.

Η ένταση μεταξύ των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και συνεχίστηκε και στο συμβούλιο, με τους άμεσα ενδιαφερόμενους να τοποθετούνται γύρω από τα όσα εκτυλίχθηκαν στον στίβο μάχης.

Η ένταση μάλιστα κορυφώθηκε όταν η Ζωή σηκώθηκε όρθια, δήλωσε ότι μπορεί να είναι και Survivor και να κάνει πασαρέλα και έστειλε ένα ακόμα φιλί στον Φάνη, προκαλώντας τις οργισμένες αντιδράσεις των μαχητών.

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά την ήττα τους στο αγώνισμα, οι Μπλε κλήθηκαν να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor για αυτή την εβδομάδα.

Οι Μαχητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια πρωτόγνωρη κίνηση και αντί να επιλέξουν έναν συμπαίκτη τους ως υποψήφιο για αποχώρηση, έγραψαν το όνομα της Ζωής Ασουμανάκη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξουν τη στάση της να μην αγωνιστεί στο εν λόγω αγώνισμα και τα όσα ακολούθησαν.

Μετά την επανάληψη της ψηφοφορίας, πρώτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο ο Rob James Seymour, με τον Σκωτσέζο να διακωμωδεί την υποψηφιότητά του για μια ακόμη φορά λέγοντας “ήλπιζα να έχω ρεπό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα