Survivor 2024: Εκτός ριάλιτι ένα από τα φαβορί – Αποχώρησε κλαίγοντας

Διαβάζεται σε 3'
Survivor
Survivor Instagram@survivorgreece

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η χθεσινή μονομαχία στο Survivor με ένα από τα φαβορί να αποχωρεί οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Στενεύουν τα περιθώρια για τους παίκτες του Survivor 2024 και το βράδυ της Πέμπτης (09/05), Μπλε και Κόκκινοι αναμετρήθηκαν σε έναν αγώνα επάθλου επί ίσοις όροις.

Οι δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης έφτασαν στο στίβο μάχης χωρίς καμία να έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα αφού έχουν ίσες νίκες στα αγωνίσματα ασυλίας.

Οι παίκτες έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους για να κερδίσουν το πιο πολύτιμο έπαθλο, που δεν είναι άλλο από την επικοινωνία, αφού οι νικητές θα μπορούσαν να ακούσουν ηχητικά μηνύματα από την οικογένειά τους.

Μία ομάδα όμως κέρδισε και αυτή ήταν η κόκκινη, συντρίβοντας τους Μπλε με 10-2, και πετυχαίνοντας το μεγαλύτερο σκορ από την αρχή του φετινού κύκλου.

Σειρά είχε η μονομαχία των τεσσάρων υποψηφίων προς αποχώρηση.

Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταμάτης Ταλαδιανός και Δώρα Νικολή αναμετρήθηκαν για την παραμονή τους στο Survivor με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να εξασφαλίζει ακόμη μία εβδομάδα στο παιχνίδι. Ακολούθησε η Δώρα Νικολή, η οποία και εκείνη επέστρεψε στους συμπαίκτες της, νικώντας τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

Ασημίνα και Σταμάτης μονομάχησαν με τον δεύτερο να φτάνει άνετα στο 3-0 και την παραγωγή του Survivor να χρειάζεται για πρώτη φορά να δει το VAR για να δει ποιος ή ποια έχει πετύχει τον τελευταίο κρίκο.

Έπειτα από προσεκτική επανεξέταση του replay διαπιστώθηκε πως και οι δύο βολές έφυγαν ταυτόχρονα από το χέρι και του Σταμάτη και της Ασημίνας, όμως ένας για ελάχιστα εκατοστά έχει καταφέρει και πέρασε το λευκό σημάδι.

Αυτός ήταν ο κρίκος του Σταμάτη, ο οποίος έκανε το 4-0 θέτοντας εκτός παιχνιδιού την Ασημίνα.

Η παίκτρια στις τελευταίες δηλώσεις πριν την αποχώρησή της, ανέφερε πως όταν αποχωρεί κάποιος δεν πηγαίνει κάπου άσχημα, αλλά επιστρέφει στη ζωή του και την οικογένειά του, με την ίδια να τονίζει φανερά συγκινημένη πως “από σήμερα δεν θα αφήσω ξανά καμία στιγμή να πάει χαμένη, γιατί έχασα το Πάσχα… με τους ανθρώπους μου και δεν θέλω να χάσω άλλες στιγμές. Σίγουρα θα μου λείψει αυτή η παρέα και αν στο φετινό παιχνίδι στερήθηκα κάτι είναι οι στίβοι μάχης. Κλείνω το κεφάλαιο Survivor με αυτή την αποχώρηση με το 10 το καλό και γενικά στη ζωή μου θέλω την τελεία να τη βάζω εγώ και όχι η μοίρα“.

Όσο για το ποιους δύο θέλει να δει στον τελικό, η Ασημίνα είπε τον Γιώργο Γκιουλέκα και την Κατερίνα Δαλάκα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα