Survivor 2024: Η αποκάλυψη για τον καυγά πριν την τελευταία μονομαχία

Διαβάζεται σε 2'
Αλέξης Παππάς
Αλέξης Παππάς glomex

Μία ακόμη ένταση είχε η ομάδα των Διασήμων του Survivor 2024, ωστόσο αυτή τη φορά σε κακό timing. Ανεπιθύμητος αισθάνεται ο Αλέξης Παππάς.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (24/02) το Survivor 2024 με τις ισορροπίες στην ομάδα των Διασήμων να είναι τελευταία λεπτές, μετά και τη διπλή αποχώρηση, της Όλγας Πηλιάκη και του Νίκου Γκάνου.

Η Όλγα αποχαιρέτησε το Survivor για ιατρικούς λόγους, με τον Νίκο Γκάνο να χάνει στη μονομαχία με αντίπαλο τον Θοδωρή και αν και εμείς παρακολουθήσαμε το γεμάτο συγκίνηση κλίμα που επικράτησε αμέσως μετά, ο Ντάνιελ αποκάλυψε τον καυγά που σημειώθηκε στην τέντα πριν τον αγώνα.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι, ο Ντάνιελ δήλωσε πως “υπήρξε κάποια ένταση πριν τη μονομαχία η οποία ξεκίνησε από αυτά που είπε ο Αλέξης στο Συμβούλιο”.

Ο Αλέξης Παππάς μετά την ανάδειξή του για τρίτη φορά ως υποψήφιος προς αποχώρηση δεν είχε κρύψει τη δυσαρέσκειά του για την επιλογή των συμπαικτών του, κάνοντας λόγο για τάση από την πλευρά των Κόκκινων να τον ψηφίζουν με την πρώτη ευκαιρία.

“Ένιωσα ότι κάπως εννοεί εμένα και είχα αφήσει να το συζητήσω στην καλύβα σε περίπτωση που γύριζε, γιατί θεωρούσα ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Εκείνη τη στιγμή το συζητούσα με την Κατερίνα, ο Αλέξης το άκουσε και έδωσε συνέχεια. Υπήρξε μία έντονη συζήτηση που ο καθένας προσπαθούσε να εξηγήσει στον άλλο. Και τότε ο Νίκος του είπε ότι όλο αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή ‘είσαι αντιπαθής’. Ήταν πολύ λάθος το timing, γιατί τα παιδιά εκείνη τη στιγμή έπαιζαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι, ο πάγκος μας ήταν αποδεκατισμένος και όλο αυτό δημιούργησε ένα πολύ περίεργο αίσθημα”, συνέχισε ο Ντάνιελ.

Από την πλευρά του ο Αλέξης έκρινε άδικη την τρίτη υποψηφιότητά του προς αποχώρηση, ενώ δεν έκρυψε ότι νιώθει ανεπιθύμητος από την κόκκινη ομάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα