Survivor 2024: Κόκκινοι εναντίον Φάνη – “Τη μια μέρα φίλοι και την άλλη πας και μας κλέβεις;”

Διαβάζεται σε 3'
Survivor
Survivor glomex

Την ήττα γνώρισαν οι Κόκκινοι στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και βρέθηκαν σε ένα ακόμη Συμβούλιο, που είχε εντάσεις, παράπονα και “καρφιά”. Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής (26/05) το Survivor 2024, με τους παίκτες να ρίχνονται στη μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Οι Μπλε επικράτησαν των Κόκκινων με 12-9, στέλνοντας τους αντιπάλους στη δύσκολη θέση να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας στιγμάτισε όμως ο σοβαρός τραυματισμός του Φάνη, ο οποίος κατά τη διάρκεια ενός run χτύπησε στον ώμο του, με τον παίκτη να ξεσπάει σε κλάματα στον στίβο μάχης.

Ο παίκτης επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται παρά τις συμβουλές των συμπαικτών του και των αντιπάλων του, με τον ίδιο να καταρρέει και να κλαίει με λυγμούς αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, έχοντας όμως χαρίσει την ασυλία στην ομάδα του.

Με το σύστημα των μονομαχιών να έχει αλλάξει τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αφού όσοι παίκτες έχαναν δεν αποχωρούσαν από το ριάλιτι επιβίωσης, οι Κόκκινοι βρέθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού και με την αρνητική τους ψήφο ανέδειξαν τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται πως η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι οι δύο μονομάχοι που προέκυψαν από τις προηγούμενες ψηφοφορίες. Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός, οι παίκτες θα παλέψουν και αυτή την εβδομάδα για ασυλία, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι τρεις.

Οι τρεις παίκτες που θα βγουν στον… τάκο, θα μονομαχήσουν και ο ηττημένος θα μονομαχήσει εκ νέου με τους δύο υποψήφιους ώστε να προκύψει ο παίκτης που θα αποχωρήσει.

Survivor 2024: Ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Κόκκινοι επέλεξαν να βγάλουν στον τάκο τον Χριστόφορο Ταξίδη, ο οποίος βρίσκεται στην ίδια θέση για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Ξανά μονομάχος! Πάμε για έκτη φορά. Δεν το συζητήσαμε μεταξύ μας αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας, τρεις επιλογές είχαμε και για μένα δύο“, είπε ο Χριστόφορος, ο οποίος αποκάλυψε πως εκείνος ψήφισε την Κατερίνα Δαλάκα.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους Survivors να αγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία, όμως μία κίνηση του Φάνη εξοργίζει τους Κόκκινους, που τον κατηγορούν για κλεψιά.

Όπως φαίνεται στο trailer του αποψινού επεισοδίου, ο Φάνης φαίνεται να τοποθετεί τα τοτέμ της ομάδας του πιο πίσω ώστε να πέφτουν ευκολότερα, με την Κατερίνα Δαλάκα να ακούγεται:  “Σε πιάνω να κλέβεις στην ουσία… παίξε δίκαια”.

Η ένταση συνεχίστηκε και στο Συμβούλιο με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να κατηγορούν τον παίκτη ότι τους έκλεψε, ενώ μία κίνησή του προς την Κατερίνα φέρνει μεγάλες αντιδράσεις.

Survivor 2024: Το trailer της Δευτέρας (27/05)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα