Survivor 2024: Χαμός στο συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Διαβάζεται σε 2'
Survivor 2024: Χαμός στο συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Σε διαρκή σύγκρουση η Ασημίνα και ο Φάνης στο Survivor 2024. Ποιοι κέρδισαν την ασυλία και ποιον έβγαλαν υποψήφιοι οι ηττημένοι.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor 2024 το βράδυ της Κυριακής (28/01), με τις δύο ομάδες να “ρίχνονται” στη μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι έβαλαν τα δυνατά τους για να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη νίκη, με τους Διάσημους να κερδίζουν τελικά οριακά, σημειώνοντας σκορ 12-11.

Μάλιστα, στο τελευταίο ματς, η Δώρα από τους Μαχητές έπαθε “μπλακ άουτ” και είχε σταματήσει να ρίχνει βολές, με τους συμπαίκτες της να εκνευρίζονται αργότερα.

Η παίκτρια ανέφερε πως “τα έχασε” και αποσυντονίστηκε, όταν άκουσε τους αντιπάλους να φωνάζουν “όχι όχι”.

Survivor: Τσακωμοί και εντάσεις στο συμβούλιο

Στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι Κόκκινοι πήγαν ως παρατηρητές, οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ του Φάνη από τους Μαχητές και της Ασημίνας από τους Διάσημους.

Είχε προηγηθεί – κατά τη διάρκεια του αγώνα – ένας τσακωμός ανάμεσά τους, όταν ο Φάνης της είπε στα ματσαρίσματα: “Ντροπή σου! Έχω κάνει τέσσερα ράμματα. Είσαι αστεία”!

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor και για αυτή την εβδομάδα, ο Rob James Seymour.

“Πιστεύω ότι είναι αγωνιστικοί οι λόγοι για την υποψηφιότητα γιατί ο Σωτήρης είναι τραυματισμένος και το θεωρώ δίκαιο που δεν τον ψήφισαν. Στατιστικά νομίζω πως είμαι και από τους λιγότερο αγωνιστικούς οπότε το περίμενα. Για άλλη μια φορά έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση, για τέταρτη φορά. Για να δούμε μήπως θα το γλιτώσω ξανά όπως και την τρίτη φορά είπε ο ίδιος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα