Survivor 3: Η νίκη της ασυλίας, ο τραυματισμός και το επόμενο αγώνισμα

Survivor 3: Η νίκη της ασυλίας, ο τραυματισμός και το επόμενο αγώνισμα

Στο επόμενο επεισόδιο, τη Δευτέρα το βράδυ, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο ποδόσφαιρο και από ό,τι φαίνεται δεν θα λείψουν ούτε αυτή τη φορά οι εντάσεις και οι καβγάδες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.

Στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor Ελλάδα – Τουρκία, οι Έλληνες ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν την ασυλία και να κρατήσουν όλα τα μέλη της ομάδας τους στο παιχνίδι για ακόμη μία βδομάδα.

Η ασυλία κρίθηκε σε παραπάνω από ένα παιχνίδια: το Σάββατο οι Έλληνες έκαναν το 1-0, την Κυριακή οι Τούρκοι ισοφάρισαν σε 1-1 και στο δεύτερο μικρό αγώνισμα των δύο ομάδων κέρδισαν οι Έλληνες κέρδισαν, επομένως εξασφάλισαν την ασυλία τους.

Οι Τούρκοι έκαναν το δικό τους συμβούλιο προκειμένου να ψηφίσουν τους υποψήφιους για αποχώρηση. Η Καντέρ είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ενώ η Σουντέ και ο Μπορά, που πήραν ατομική ασυλία, υπέδειξαν τους Οκάι και Ατακάν αντίστοιχα, για υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στο μεταξύ, ο Σάκης και ο Ατζούν ανακοίνωσαν στους παίκτες την αποχώρηση ενός από την τουρκική ομάδα, λόγω σοβαρού τραυματισμού και εξέφρασαν την αγωνία τους για το θέμα των τραυματισμών, υποδεικνύοντάς τους πως θα πρέπει να προσέχουν, γιατί αλλιώς θα χάσουν τη συμμετοχή τους.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης είπε: “Να ξεκινήσω με κάποια δυσάρεστα νέα για το Survivor, όχι για την ελληνική ομάδα. Αλλά οποιοδήποτε δυσάρεστο νέο όταν συμβαίνει σε κάποιον παίκτη, είναι δυσάρεστο για όλους μας. Ο παίκτης που μπήκε στην τούρκικη ομάδα, από τη δική μας ομάδα μπήκε ο Βασίλης, από την αντίπαλη ομάδα μπήκε ο Erdem, είχε έναν τραυματισμό που είδαμε χθες στον αγώνα και δεν μπορεί να συνεχίσει. Ήταν αρκετά άτυχος”.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί συμπλήρωσε: “Στα δέκα χρόνια εμπειρίας μου δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Στο πρώτο παιχνίδι, τη δεύτερή του μέρα, πριν ολοκληρώσει το στίβο μάχης τραυμάτισε τον ώμο του. Τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά δεν είναι κάτι επικίνδυνο για την υγεία του. Στο Survivor ο τραυματισμός είναι σημαντικός γιατί είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε έναν παίκτη”.

Στο επόμενο επεισόδιο, τη Δευτέρα το βράδυ, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο ποδόσφαιρο και από ό,τι φαίνεται δεν θα λείψουν ούτε αυτή τη φορά οι εντάσεις και οι καβγάδες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Ποιοι θα καταφέρουν να πάρουν το αγώνισμα επάθλου;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα