Survivor 4: Αδιανόητος καβγάς – Αναγκάστηκε να παρέμβει η παραγωγή

Survivor 4: Αδιανόητος καβγάς – Αναγκάστηκε να παρέμβει η παραγωγή
Ο Περικλής Κονδυλάτος στο Survivor 4 Facebok / @Survivor Greece

Παίκτες των "Κόκκινων" ξέσπασαν κατά της Σαλαγκούδη και του Κονδυλάτου στο "Survivor 4". Απείλησαν να μην τους δίνουν φαγητό. Παρενέβη ο Λιανός για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ένα πολύ ατυχές περιστατικό συνέβη στο “Survivor 4” μετά το επεισοδιακό συμβούλιο της Τετάρτης (20/01), στο οποίο η Ανθή Σαλαγκούδη βγήκε ως η πιο δημοφιλής παίκτρια των κόκκινων και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποχώρησε από το παιχνίδι του ΣΚΑΙ, αφού η πρώτη την υπέδειξε ως υποψήφια.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε” και την Έλενα Πολυκάρπου, ο Τριαντάφυλλος είχε μια έκρηξη και υπήρξε ένα πάρα πολύ έντονο λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνον και στον Περικλή Κονδυλάτο. Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων ζήτησε με κάποιον τρόπο βοήθεια από την παραγωγή.

Η εκπομπή “Πρωινό” έδωσε μερικές περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, οι παίκτες απείλησαν τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ανθή Σαλαγκούδη ότι δεν θα τους ξαναδώσουν φαγητό και παραλίγο να υπάρξει χειροδικία, αλλά παρενέβη ο Γιώργος Λιανός και ηρέμησε τα πνεύματα.

Πρόσθεσε ότι ίσως το αδιανόητο αυτό συμβάν να μην προβληθεί στην τηλεόραση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα