Ανατροπή στο “Survivor 4”: Δημοφιλέστερη παίκτρια η Σαλαγκούδη – Ποιος αποχώρησε

Ανατροπή στο “Survivor 4”: Δημοφιλέστερη παίκτρια η Σαλαγκούδη – Ποιος αποχώρησε
Η Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor 4 Glomex

Τα πάνω - κάτω ήρθαν στην ομάδα των κόκκινων στο "Survivor 4". Το κοινό επέλεξε την Ανθή Σαλαγκούδη ως δημοφιλέστερη παίκτρια. Ξέσπασε σε κλάματα με την αποχώρηση συμπαίκτριάς της.

Μια μεγάλη ανατροπή είχαμε στο “Survivor 4” της Τετάρτης (20/01), όπου είχαμε την πρώτη αποχώρηση της βδομάδας μετά τη δημιουργία των δύο νέων ομάδων. Σημειώνεται ότι στο αγώνισμα των παικτών οι μπλε έφεραν ακόμη μία νίκη, ενώ οι κόκκινοι βρέθηκαν για άλλη μια φορά σε δεινή θέση.

Οι κόκκινοι είχαν ήδη βγάλει δύο υποψήφιους προς αποχώρηση τις προηγούμενες μέρες, την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή Κονδυλάτο, οι οποίοι πέρα από συμπαίκτες, έχουν γίνει και φίλοι μέσα στο παιχνίδι. Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, όταν ανακοίνωσε τον δημοφιλέστερο παίκτη των κόκκινων.

Η Ανθή Σαλαγκούδη αναδείχθηκε η δημοφιλέστερη παίκτρια μέσα από την ψηφοφορία του κοινού και η αντίδρασή της ήταν μοναδική, αφού γούρλωσε τα μάτια και έμεινε αμίλητη, χωρίς να μπορεί να το πιστέψει. Παρομοίως, έκπληκτοι έμειναν και οι συμπαίκτες της στην κόκκινη ομάδα, ενώ οι μπλε ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της ανακοίνωσης.

Ως δημοφιλέστερη παίκτρια, η Ανθή εξαιρέθηκε από τη διαδικασία αποχώρησης, ωστόσο, κλήθηκε να υποδείξει έναν υποψήφιο. Η γνωστή δημοσιογράφος επέλεξε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, αναφέροντας ως αιτιολογία το γεγονός ότι είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο “Survivor 4”, κάτι που δεν ικανοποίησε καθόλου την “γαζέλα της Μυκόνου”. Παράλληλα, ο Γιώργος Κοψιδάς υπέδειξε τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, που ήταν η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Ο Γιώργος Ανακοίνωσε πως, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν το άτομο που έπρεπε να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο, κάτι που έφερε αμηχανία στους κόκκινους. Από τη μία, η Ανθή Σαλαγκούδη “πάγωσε”, καθώς ένιωσε υπεύθυνη για την αποχώρηση της συμπαίκτριάς της και, από την άλλη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι “πιάστηκε” απροετοίμαστη με το αποτέλεσμα.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δήλωσε πως δεν το περίμενε καθόλου να είναι η παίκτρια που θα αποχωρούσε. Όταν ήρθε η ώρα να φύγει, αποχαιρέτισε όλους τους συμπαίκτες της, εκτός από την Ανθή Σαλαγκούδη, με αποτέλεσμα η τελευταία να αισθανθεί πολύ άσχημα και να ξεσπάσει σε κλάματα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα